Motion

På Carnival Cruise Lines kryssningar finns många sätt att hålla sig i form. Du kan dagligen utan kostnad använda den moderna gymutrustningen. Du kan även delta i en mängd olika kostnadsfria lektioner eller särskilda betalda kurser. Du kan bekanta dig med bland annat yoga, konditionspromenader, power walking, pilates, kickboxning och aerobics. Du kan även få en personlig tränare att utforma ditt personliga program som är användbart även efter kryssningen.

I anknytning till gymmet finns en skönhetssalong. Den erbjuder ett komplett utbud från frisörtjänster och manikyr till tandblekning.

Gymmet och skönhetssalongen i Spa Carnival är endast avsedda för passagerare över 12 år. 12-16-åringarna får använda gymmet och skönhetssalong i sällskap av vuxen.

 

Häftigt glid!

Andra än barn kan njuta i fulla drag av den underhållande vattenparken Waterworks och vattenrutschbanan Twister. Den roliga dubbla vattenrutschbanan inbjuder till tävlan om vem som kan komma ner snabbast.* Badavdelningen har 3-4 pooler, en plaskdamm och vattenrutschbanor.

Huvudbassängen kan användas även i dåligt väder, eftersom den kan övertäckas med det öppningsbara taket som skyddar mot regn och vind. Bubbelpoolerna i sin tur passar för lugnare och mer avkopplande njutning.

* Finns inte på alla fartyg

 

Bollen i spel!

På Carnivals kryssningar är det svårt att hitta ursäkter för att inte vara fysiskt aktiv. Gymmet, poolanläggningen och många olika motionsmöjligheter väntar dig ombord.
Du kan spela nio håls minigolf och bordtennis. Du kan även spela volleyboll och basket på däck. Glöm inte att packa dina löparskor! En löparrunda på däck i den friska havsluften är en upplevelse man inte bör missa.