Alla kryssningar

 • Resevillkor för kryssningar

  ÄNTLIGEN - är dagen här som vi väntat på i över ett år! Till sommar och höst kan vi nu erbjuda ett urval av kryssningar i Medelhavet med flera olika rederier. Starta från Limassol på Cypern eller från Pireus (Aten). Välj mellan Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Seabourn, Silversea och Seadream.

  Läs mer: Resevillkor för kryssningar
 • Flodkryssningar

  En flodkryssning är ett utmärkt sätt att uppleva Europas floder på – bara gå ombord och låt semestern börja! På en flodkryssning varierar utsikten dagligen, och semestern njuts i en avkopplad atmosfär. Du tillbringar tiden med att beundra kyrktorn, grönskande kullar, medeltida slott och storstädernas ljus. Och även om du under flodkryssningen besöker många nya städer och resmål, är din bas densamma under hela resan.

  Läs mer: Flodkryssningar
 • Jordenruntkryssningar

  En resa jorden runt är enklast att genomföra som en kryssning. På kryssningarna som varar cirka 4 månader, upplever du många destinationer och får bekanta dig med många lokala kulturer på olika kontinenter. Det finns inget bättre och mer behagligt sätt att komma runt jorden.

  Läs mer: Jordenruntkryssningar
 • Expeditionskryssningar

  Upplev magiskt vita sommar med sälar, pingviner och valar från ett av världens mest avancerade expeditionsfartyg. Under kryssningarna får du uppleva det orörda Antarktis, det glaciärtäckta Grönland, isbjörnarnas land Spetsbergen eller Falklandsöarnas rika djurliv.

  Läs mer: Expeditionskryssningar
 • Kryssningar längs norska kusten

  Du kan välja mellan Hurtigrutens traditionella kryssningsfartyg eller MSC cruises kryssningsfartyg för dessa kryssningar. Norska kusten är sevärd året runt och på Hurtigrutens kryssningar kan du uppleva de magnifika fjordarna i skenet av sommarens midnattssol eller vinterhalvårets norrsken.

  Läs mer: Kryssningar längs norska kusten
 • Deluxekryssningar

  Kryssningscenter representerar flera av världens bästa lyxrederier, och kryssar du med någon av dessa får du mat i toppklass, personlig service och en intim atmosfär. I priset för de 6-stjärniga kryssningarna ingår en stor mängd tjänster, från champagne till gourmetmat och yoga på däcket till utflykter i hamnarna.

  Läs mer: Deluxekryssningar