Ett hav av kampanjer med Royal Caribbean

Boka kryssning

Välkommen ombord på världens största kryssningsfartyg! Banbrytande design och innovativa lösningar, fullspäckat med upplevelser för alla åldersgrupper. Fartygen bjuder på sju stadsdelar med totalt sju temaområden. Delar av utbudet ombord är Central Park, Boardwalk, Aquatheater och den första karusellen till havs!

Royal Caribbeans fartyg är de modernaste och mest innovativa i världen. Ombord på rederiets fartyg finns barn och ungdomsklubbar, simbassänger och jacuzzis, gym och spa, teater, kasino, skridskobana och ett stort utbud av resturanger och barer. Royal Caribbean seglar bland annat till Karibien, Medelhavet, Sydamerika, Asien och i Norra Europa.

Sugen på kryssning? Skriv in dina kontaktupplysningar och önskemål så kontaktar vi dig med ett skräddarsytt förslag. Skicka en bokningsförfrågan!

Kampanjer

Kryssningar i Karibien

Prisexempel

Västra Karibien 7 nätter med Symphony of the Seas

Rutt: Miami – Coco Cay – Till havs – San Juan – Philipsburg, St. Maarten – Till havs – Till havs – Miami

Priser från 9 391 kr per person

Västra Karibien 7 nätter med Wonder of the Seas

Rutt: Port Canaveral, Florida – Coco Cay – Till havs – Cozumel – Roatán – Costa Maya – Till havs – Port Canaveral, Florida

Priser från 10 231 kr per person

 

 

Kryssningar i Europa

Prisexempel

Västra Medelhavet 7 nätter med Oasis of the Seas

Rutt: Barcelona – Palma de Mallorca – Till havs – La Spezia – Civitavecchia, Rom – Neapel – Till havs – Barcelona

Priser från 12 630 kr per person

Västra Medelhavet 7 nätter med Voyager of the Seas

Rutt: Ravenna – Till havs – Messina, Sicilien – Neapel – Civitavecchia, Rom – Livorno – Toulon – Barcelona

Priser från 10 876 kr per person

 

 

 

Asien, Sydamerika, Alaska och mycket mera…

Prisexempel

Alaska 7 nätter med Quantum of the Seas

Rutt: Seattle – Till havs – Sitka, Alaska – Skagway, Alaska – Endicott Arm, Alaska – Juneau, Alaska – Till havs – Victoria (CAN) – Seattle

Priser från 10 046 kr per person

Transatlanten 12 nätter med Explorer of the Seas

Rutt: Barcelona – Valencia – Malaga – Till havs – Till havs – Ponta Delgada, Azores – Till havs – Till havs – Till havs – Till havs – Till havs – Till havs – Miami

Priser från 10 213 kr per person

Höjdpunkter

 • Underhållning

  Njut av de mest spektakulära kvällsshowerna i utomhusteatern Aqua Theater på fartygen Oasis of the Seas®, Allure of the Seas®, Harmony of the Seas® eller Symphony of the Seas®. På kryssningar med fartyg i Voyager, Freedom och Oasis-klasserna ingår i programmet häftiga isshower. Professionella konståkare i kombination med det senaste i ljud- och ljustekniken ger er en oförglömlig upplevelse.

 • Restauranger

  Oavsett om du vill plocka maten själv från buffén eller äta en 5-rätters à la carte middag så väntar en kulinarisk upplevelse även för de mest kräsna. Välj mellan a la carte, buffet, Café solarium eller unna dig en fantastisk kväll i en av specialrestaurangerna ombord. Gå till Johnny Rockets och njuta av den äkta amerikanska 50-talsmiljön. Eller vill du verkligen skämma bort dina barn? Då kan ni välja någon av glasskioskerna Cupcake Cupboard eller Candy Shop.

 • Ett hav av aktiviteter

  Finputsa din surfing i FlowRider®, prova linbanan Zip Line högt över Boardwalk eller virvla runt i världens första karusell på havet. Finslipa din sving i golfsimulatorn eller visa dina färdigheter på skridskobanan eller inlines-banan. Det finns andra roliga aktiviteter såsom basket och volleyboll på riktiga spelplaner. Utbudet varierar beroende på fartyg.

 • Program för barn och ungdomar

  Royal Caribbean är garanterat kul för hela familien. Varför inte samlas till karaoke, rullskridskor, poolekar eller en minigolfrunda. Adventure Ocean-programmet finns på alla fartyg och är speciellt framtaget för att underhålla barnen, med allt från tonårsklubb till lekstuga för de helt små.

Övrig information

I kryssningspriset ingår:

 • Hytt med hög standard
 • Möjlighet att äta dygnet runt
 • Iste, smaksatt vatten (buffé endast), juicer (frukost och buffé), kaffe och isvatten
 • Simbassänger och bubbelpooler
 • Ett stort gym med havsutsikt
 • Kunnig personal och aktiviteter anpassade för barn
 • Brett utbud av underhållning, såsom teater, stand-up komedi och levande musik
 • Ett stort urval av barer och lounger
 • Alla skatter och hamnavgifter

Att boka en kryssning hos oss är enkelt. Du kan boka online, eller genom att kontakta vår kundservice på mejl, chatt eller telefon. Din bokning är endast preliminär, så länge anmälningsavgiften inte är betalad.

Anmälningsavgiften för en kryssning med Royal Caribbean Cruises är 2000 kr per person. Slutbetalningen skall vara Kryssningscenter tillhanda senast 65 dagar före avresedagen. Vid bokning därefter skall hela beloppet betalas direkt vid bokningstillfället.

 

Kryssningscenter är en del av den privatägda svenska researrangören Travel Specialist Group som startade år 2001. Målsättningen är att skapa ett varuhus för kryssningar, där allt finns under samma tak. Vi strävar efter att underlätta bokningen av kryssningarna så att de flesta kryssningar ska kunna bokas online. För detta ändamål har vi marknadens mest avancerade online bokningssystem till ditt förfogande.

Vi tar ingen serviceavgift för kryssningsbokningar, så kryssningarna kan bokas på Kryssningscenter till samma pris och ibland t o m ännu billigare än på de olika rederiernas egna hemsidor.

Vi älskar kryssningar, och har själva kryssat med de flesta rederier. Vi delar gärna med oss av vår kunskap, och gör allt för att hjälpa dig med att hitta din drömkryssning.
Kryssningscenter har prisgaranti och vi garanterar att du hos oss alltid får en kryssning till marknadens bästa pris.
Har du SAS Eurobonus tjänar du Extrapoäng på alla våra kryssningar!