Miami

Boka kryssning

Soliga Miami är på många sätt ett komplett semestermål. De kilometerlånga sandstränderna, palmerna, det behagliga vädret och det mångkulturella, vibrerande nöjeslivet lockar många gäster året runt. I Miami förenas glitter och glamour med latinska rytmer och stadens pulserande nattliv och ändlösa shoppingmöjligheter är som grädde på toppen. Miami är även känd för den rena miljön: stadens luft är frisk och gatorna är rena.

Träskområdet Everglades, som är granne med Miami, är en av de populäraste utflyktsmål från Miami. Här har du möjlighet att stå öga mot öga med alligatorer och många andra vilda djur. Det är lätt att bli förtjust och förförd av Miamis mångfald!

Avstånd och kommunikationer

Miami International Airport ligger cirka 20 km från Miami Beach. Bilresan tar ca 30 min.

Hamnen

Miami är världens största kryssningsfartygshamn och härifrån avgår otaliga kryssningsfartyg mot Karibien. Miamis hamn är indelad i sju terminaler och parkeringsplatser.

Från Miamis flygplats tar det ca 20 minuter med taxi till hamnen och priset är ungefär $24. Från Fort Lauderdale International Airport tar resan cirka 45 minuter. Från hamnen ligger Bayside Marketplace på promenadavstånd men för övrigt behövs bil eller taxi.

Sök kryssning efter destination

Sök kryssning efter rederi

Galleri