Barbados

Boka kryssning

Paradisön Barbados har länge varit en av de mest populära resmålen i Karibien. På Barbados lockar den orörda naturen, det rena havsvattnet, de vänliga människorna och alla aktiviteter som erbjuds. Att man talar engelska över hela ön gör det dessutom enklare för många. I dessa fantastiska omgivningar är det lätt att glömma vardagens allehanda bekymmer och bara njuta av en avslappnad och fulländad semester! Öns vägar är i gott skick och det är lätt att ge sig iväg för att utforska öns öde stränder.

Till Barbados delikatesser hör, naturligtvis, fisk, skaldjur och rom. Inte oväntat hittar man på ön flera utmärkta restauranger! En aktiv dag avslutas gärna med en middag på en strandrestaurang vid solnedgången. Den som önskar aktivera sig på semestern kommer inte att bli besviken: Barbados är drömresmålet för alla som trivs i vattnet. Prova gärna surfing, snorkling och dykning!

Avstånd och kommunikationer

Grantley Adams International Airport ligger 13 kilometer från Barbados huvudstad Bridgetown. Det enklaste sättet att resa från flygplatsen till centrum är att ta en taxi. Du bör dock vara försiktig när du väljer en taxi. Officiell taxibilar har gula etiketter där det står ”authorised taxi”. Det går även bussar från landsvägen utanför flygplatsen en gång i timmen. På flygplatsen kan du få mer aktuell information om bussarna.

Hamnen

Många kryssningar i södra Karibien stannar i Barbados. Bridgetowns hamn ligger fem minuters taxiresa från centrala Bridgetown. Från Grantley Adams International Airport är det ca 13 kilometer till centrum. Från hamnen finns en prisvärd transferservice till centrum.

Sök kryssning efter destination

Sök kryssning efter rederi

Galleri