Melbourne

Boka kryssning

Kulturens och konstens vagga Melbourne är Australiens näst största stad. Tillbringar du tid i stadens centrum, kommer du att upptäcka att det är prydligt uppdelat i små fickor. Stadskärnan har behållit den brittiska koloniala stadsplaneringen, gatorna är raka och geografiskt mycket jämnt fördelade, vilket gör det lätt att ta sig fram. Här hittar du konst, barer och restauranger längs med laneways , shopping för varje budget i Bourke och Collins Streets och kreativa outlets i Flinders Quarter. På St Kilda Road finns gallerier och trädgårdar, medan grannen Yarra Precinct and Docklands levererar utsikt över vattnet. Bara en spårvagnstur bort, i eklektiska stadsdelar vid stadens utkant erbjuds oändliga möjligheter. Ta en cykeltur i coola norra förorter Collingwood , Fitzroy, Brunswick och Northcote. Shoppa på South Yarra, Prahran och Toorak. Ta med din handduk till St Kilda, Port Melbourne och södra Melbourne, och gå västerut för god mat och fantastiska stränder.

Avstånd och transport

Melbourne International Airport ligger cirka 20 kilometer från centrum av Melbourne. Till Melbourne tar man sig lättast med expressbuss (Skybus), som går var 10 minut. Ett billigare alternativ är den lokala bussen. Passagerare som reser till och från staden kan ta tåget till Broadmeadows Station och gå ombord på högfrekventa SmartBus Route 901, en kort resa från flygplatsen.

Hamnen

Flera Australien-kryssningar och jorden runt kryssningar stannar i Melbourne. Kryssningsfatyg lägger till vid Station Pier i hamnen i Melbourne, 4 kilometer från centrala Melbourne. Från hamnen till centrum går bussar, spårfvagnar, taxibilar och Skybus-transfers.

Sök kryssning efter destination

Sök kryssning efter rederi

Galleri