Phuket

Boka kryssning

Phuket är välkänt hos de flesta svenskar och ett populärt resmål hos många Thailandsresenärer. Thailands största ö är en trevlig blandning av vackra naturstränder, turkost hav, stort utbud av aktiviteter och äventyr och ett rikt nöjesliv. Phuket är ett bra ställe för alla som bara vill koppla av, umgås med sitt sällskap, njuta av god thailändsk mat och dryck, varför inte köpa en läskande kokosnöt av en förbipasserande säljare på badstranden.

På den vackra ön kan du lära dig att laga thailändsk mat, lära dig dyka, åka på snorklingsutflykt, spela en runda golf på någon av öns många golfbanor eller utforska mindre besökta stränder.

Kommunikationer

Taxi är smidigaste sättet att förflytta sig på, men det är säkrast att komma överens om pris i förväg eller använda taxi med mätaren på.

OBS! Tuk-tuk-förare kan begära orimliga summor eller på annat sätt lura turister.

Hamnen

Phuket har tre olika hamnområden som kryssningsfartyg kan angöra. Några av fartygen ankrar i närheten av Patong Beach, där passagerarna förs i land med småbåtar. I vissa fall angör fartygen bryggorna i Phuket Deep Sea Port i Ao Mahkam eller Port of Phuket, ca 20 minuter från centrala Phuket.

Sök kryssning efter destination

Sök kryssning efter rederi