Celebrity Xpedition

Boka kryssning

Celebrity Xpedition är en av de få fartyg som reser till Galapagosöarna. Det finns plats för 98 passagerare ombord på fartyget.

Mat

Maten ombord är utmärkt och präglar kryssningsområdet på så vis. Det är mycket fisk, lokala grönsaker och frukter. Restaurangen har långa öppettider, vilket möjliggör för dig att äta nästan när du vill.

Underhållning, sport- och hälso

Galapagosöarnas natur är unik och med de kunniga guider som finns ombord kommer din upplevelse att bli ännu bättre. Ombord erbjuds även intressanta föreläsningar om naturen på ön. Det erbjuds även att låna snorkelutrustning, våtdräkter och kikare helt kostnadsfritt. Det finns bastu, jacuzzi och ett litet spa på soldäck. Uppe på soldäck är det även väldigt trevligt att titta på stjärnorna under kvällarna.

Läs mer om måltiderna, aktiviteterna och servicen ombord! Läs här!

Tekniska uppgifter

 • Byggnadsår 2004
 • Renoverat 2018
 • Bruttotonnage 2 840 t
 • Längd 90 m
 • Bredd 14 m
 • Däck 6
 • Passagerare 100
 • Personal 65
 • Hytter 50

Höjdpunkter

 • Lyxyacht

  Gör dig redo för en oöverträffad kryssningsupplevelse ombord på denna lyxyacht. Fartygets rymliga och eleganta hytter är ypperligt utrustade – med bland annat premium badrockar, badhanddukar och bäddlinne, utflyktsutrustning såsom regnjacka och solglasögon, samt choklad framställd av lokala råvaror, som tillsammans bidrar till att göra kryssningsupplevelsen extra lyxig.

 • Hamnar – Galapagosöarna

  Ett bättre sätt än det här finns inte för att utforska en av världens mest orörda platser. Fartyget stannar vid sammanlagt 14 hamnar, på de vackraste platserna på Galapagosöarna, platser som är förknippade med Darwins evolutionsteori.

 • All Inclusive

  Kryssningarna med Xpedition är All Inclusive. Priset inkluderar förutom måltiderna även alla drycker och samtliga utflykter i Galapagosöarnas fantastiska hamndestinationer. Kryssningsresenärerna får också njuta av en personlig butlers tjänster och kan om de önskar avnjuta sina måltider i den egna sviten.

 • Mat färdigställd av lokala råvaror

  likhet med fartygets inredning har även maten som serveras ombord fått sin inspiration från destinationens mångfasetterade natur. Fartygets restaurang serverar till exempel fisk som fångats av lokala fiskare och lokalt odlade ekologiska grönsaker och frukter.

Hytter

Utsideshytt

Utsideshytter har två enkelsängar som kan göras om till en dubbelsäng. Dessutom är hytterna utrustade med TV och DVD, telefon, säkerhetsbox, rymlig garderob, bord, sittgrupp, Wi-Fi, MP3 dockningsstation, minibar, dusch & WC, badrockar och hårtork.

Hyttens storlek 13-15 m²

Juniorsvit

Juniorsvit har balkong och en dubbelsäng. Dessutom är hytten utrustad med TV och DVD, telefon, säkerhetsbox, rymlig garderob, bord, sittgrupp, Wi-Fi, MP3 dockningsstation, minibar, dusch & WC, badrockar och hårtork. I sviter kan du njuta av mousserande vin på ankomstdagen och dagliga tilltugg i hytten.

Hyttens storlek 16 m², balkong 4 m²

Xpedition-svit

Xpedition-sviter har balkong och en dubbelsäng som kan göras om till två enkelsängar.

Dessutom är hytterna utrustade med bäddsoffa, TV och DVD, telefon, säkerhetsbox, rymlig garderob, bord, sittgrupp, Wi-Fi, MP3 dockningsstation, minibar, dusch & WC, badrockar och hårtork. I sviter kan du njuta av mousserande vin på ankomstdagen och dagliga tilltugg i hytten.

Hyttens storlek 19 m², balkong 5 m²

Royal-svit

Royal-svit har en stor balkong och en dubbelsäng som kan göras om till två enkelsängar. Dessutom är hytterna utrustade med TV och DVD, telefon, säkerhetsbox, rymlig garderob, bord, sittgrupp, Wi-Fi, MP3 dockningsstation, minibar, dusch & WC, badrockar och hårtork. I sviter kan du njuta av mousserande vin på ankomstdagen och dagliga tilltugg i hytten.

Hyttens storlek 23 m², balkong 18 m²

Galleri

Fartygsklass

Galapagos

I Galapagos-klassen ingår tre lyxyachter för 100 passagerare. Yachterna gör unika kryssningar till Galapagosöarna. Galapagos bjuder passagerare en oförglömlig upplevelse och för den djur- och naturintresserade är detta ett paradis. Den här all-inklusive-kryssningen med god mat och högklassig service är ett fantastiskt sätt att uppleva de underbara Galapagosöarna.