Celebrity Xpedition

Boka kryssning

Celebrity Xpedition är en av de få fartyg som reser till Galapagosöarna. Det finns plats för 98 passagerare ombord på fartyget.

 

Mat

Maten ombord är utmärkt och präglar kryssningsområdet på så vis. Det är mycket fisk, lokala grönsaker och frukter. Restaurangen har långa öppettider, vilket möjliggör för dig att äta nästan när du vill.

 

Underhållning, sport- och hälso

Galapagosöarnas natur är unik och med de kunniga guider som finns ombord kommer din upplevelse att bli ännu bättre. Ombord erbjuds även intressanta föreläsningar om naturen på ön. Det erbjuds även att låna snorkelutrustning, våtdräkter och kikare helt kostnadsfritt. Det finns bastu, jacuzzi och ett litet spa på soldäck. Uppe på soldäck är det även väldigt trevligt att titta på stjärnorna under kvällarna.

Läs mer om måltiderna, aktiviteterna och servicen ombord! Läs här!

Tekniska uppgifter

 • Byggnadsår 2004
 • Renoverat 2018
 • Bruttotonnage 2 840 t
 • Längd 90 m
 • Bredd 14 m
 • Däck 6
 • Passagerare 100
 • Personal 65
 • Hytter 50

Hytter

Utsideshytt

Utsideshytter har två enkelsängar som kan göras om till en dubbelsäng. Dessutom är hytterna utrustade med TV och DVD, telefon, säkerhetsbox, rymlig garderob, bord, sittgrupp, Wi-Fi, MP3 dockningsstation, minibar, dusch & WC, badrockar och hårtork.

Hyttens storlek 13-15 m²

Juniorsvit

Juniorsvit har balkong och en dubbelsäng. Dessutom är hytten utrustad med TV och DVD, telefon, säkerhetsbox, rymlig garderob, bord, sittgrupp, Wi-Fi, MP3 dockningsstation, minibar, dusch & WC, badrockar och hårtork. I sviter kan du njuta av mousserande vin på ankomstdagen och dagliga tilltugg i hytten.

Hyttens storlek 16 m², balkong 4 m²

Xpedition-svit

Xpedition-sviter har balkong och en dubbelsäng som kan göras om till två enkelsängar.

Dessutom är hytterna utrustade med bäddsoffa, TV och DVD, telefon, säkerhetsbox, rymlig garderob, bord, sittgrupp, Wi-Fi, MP3 dockningsstation, minibar, dusch & WC, badrockar och hårtork. I sviter kan du njuta av mousserande vin på ankomstdagen och dagliga tilltugg i hytten.

Hyttens storlek 19 m², balkong 5 m²

Royal-svit

Royal-svit har en stor balkong och en dubbelsäng som kan göras om till två enkelsängar. Dessutom är hytterna utrustade med TV och DVD, telefon, säkerhetsbox, rymlig garderob, bord, sittgrupp, Wi-Fi, MP3 dockningsstation, minibar, dusch & WC, badrockar och hårtork. I sviter kan du njuta av mousserande vin på ankomstdagen och dagliga tilltugg i hytten.

Hyttens storlek 23 m², balkong 18 m²

Galleri

Kampanjer

 • Boka tryggt med Celebrity Cruises

  Boka tryggt med Celebrity Cruises

  Celebrity Cruises

  Celebrity Cruises erbjuder nu full flexibilitet på alla sina kryssningar, där du som gäst kan omboka eller avboka helt fram till 48 timmar före avresa. Önskar du att flytta din existerande bokning till ett annat datum erbjuds prisgaranti, utan att du behöver betala mer för din bokning.

  Kampanjperiod: 1/5 – 30/9 2020

Fartygsklass

Galapagos

I Galapagos-klassen ingår tre lyxyachter för 100 passagerare. Yachterna gör unika kryssningar till Galapagosöarna. Galapagos bjuder passagerare en oförglömlig upplevelse och för den djur- och naturintresserade är detta ett paradis. Den här all-inklusive-kryssningen med god mat och högklassig service är ett fantastiskt sätt att uppleva de underbara Galapagosöarna.