Kryssningar

Upplev magiskt vita sommar med sälar, pingviner och valar från ett av världens mest avancerade expeditionsfartyg. Under kryssningarna får du uppleva det orörda Antarktis, det glaciärtäckta Grönland, isbjörnarnas land Spetsbergen eller Falklandsöarnas rika djurliv.

Du kan välja mellan Hurtigrutens traditionella kryssningsfartyg eller MSC cruises kryssningsfartyg för dessa kryssningar.  Norska kusten är sevärd året runt och på Hurtigrutens kryssningar kan du uppleva de magnifika fjordarna i skenet av sommarens midnattssol eller vinterhalvårets norrsken.

Kryssningscenter erbjuder ett stort urval av kryssningar i Karibien. Välj mellan kryssningar i Västra Karibien till Jamaica och Mexiko och kryssningar i Östra Karibien till Puerto Rico eller St Maarten. Se även kryssningar i Södra Karibien.

På Kryssningscenters förmånliga kryssningar i Medelhavet upplever du flera häftiga resmål på en och samma resa. På kryssningar i Västra Medelhavet får du bekanta dig med resmål som Barcelona, Marseilles och Neapel. I Östra Medelhavet finns spännande resmål som t ex Santorini och Mykonos. Läs mer om våra kryssningserbjudanden i Västra och Östra Medelhavet.