Spara upp till 20% på kryssningar med Silversea

Boka kryssning

Silversea är ett luxuöst italienskt rederi som lyfter kryssningsupplevelsen till sexstjärnig nivå, och erbjuder en oöverträffad nivå av lyx och elegans ombord. Det är ett rederi som fokuserar på att ge passagerarna en högkvalitativ, förstklassig upplevelse från början till slut.

Deras all-inklusive koncept gör resan bekväm och bekymmersfri. Många faciliteter och tjänster, inklusive drycker, måltider, underhållning och vissa utflykter, ingår i priset. Personalen, inklusive butlers, är kända för sin överlägsna service och uppmärksamhet på detaljer. De strävar efter att göra varje passagerares upplevelse personlig och minnesvärd.

Silverseas fartyg är mindre till storleken, vilket skapar en intim atmosfär ombord. Detta möjliggör också tillgång till mindre hamnar och unika destinationer som större fartyg inte kan nå.

Få upp till 20% rabatt på utvalda kryssningar med Silversea med avresa 2024-2026.

Det finns åtskilliga skäl att kryssa med Silversea, och nu finns ytterligare ett: Upp till 20% rabatt om du bokar senast 17 april! Res till Afrika, Antarktis, Asien eller Europa i förstaklass.

Välj bland vackra hamnar i Medelhavet, spännande destinationer i Nordeuropa, UNESCO-listade underverk i Afrika samt Indiska oceanen eller de enorma polarområdena i Antarktis. Silverseas moderna flotta besöker 6 olika kontinenter och erbjuder ett brett utbud av exotiska destinationer.

Port-to-port inkluderar inte flyg, hotell och transfer.
Door-to-door inkluderar alla transfer, eventuellt hotell och flyg i ekonomiklass.

Rabatten är avdragen alla priser på hemsidan. 

Kampanjen gäller för nya bokningar. Erbjudandet kan inte kombineras med andra kampanjer om inget annat anges. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar.

 

16/3-17/4 2024