Boka kryssning  Seabourn

Ombord på det 6-stärninga rederiet erbjuds fantastisk individuell service och unika upplevelser.  Seabourn har ett flertal gånger blivit utsett till världens bästa mindre kryssningsrederi. På rederiets fem små kryssningsfartyg får du njuta av underbara resmål, utmärkt gourmetmat och personlig service. 

CashPoints från
Kryssningscenter

Boka valfri kryssning så tjänar du CashPoints. Beroende på rederi tjänar du 3-5 % av kryssningens totalpris. Jämför olika alternativ och välj din egen favoritresa bland tusentals kryssningar.I priset ingår nästan allt och du kan koncentrera dig på det väsentliga – att njuta av din semester.
Seabourns stamkundsprogram heter Seabourn Club. Alla rederiets kunder blir automatiskt medlemmar i programmet Seabourne Club efter den första kryssningen. Alla stamkundsförmåner erhålls förstås även vid bokning hos Kryssningscenter.
Dessa specialvillkor gäller för kryssningar med Seabourn förmedlade av Kryssningscenter.


Ombord på 6-stärninga rederiet erbjuds du fantastisk individuell service och unika upplevelser.  Seabourn har ett flertal gånger blivit utsett till världens bästa mindre kryssningsrederi. På rederiets fem små kryssningsfartyg får du njuta av underbara resmål, utmärkt gourmetmat och personlig service. Seabourns fartyg kan tack vare sin mindre storlek ankra vid mindre hamnar, dit större fartyg inte kommer fram.

 

Ett kryssningsrederi med full service

Seabourn är ett 6-stjärnigt lyxrederi och på dess kryssningar erbjuds du individuell service – på kryssningsfartyget finns närapå lika stor mängd utbildad personal som det finns gäster. Trivseln i sviterna sköts av den personliga conciergen, som förverkligar dina specifika önskemål.  Minibaren fylls dagligen på med de drycker du önskar. Det ingår självklart i kryssningens pris. Ombord finns endast utsidessviter och de flesta har dessutom en egen balkong. Vad skulle kunna vara ett bättre sätt att påbörja sin kryssning, än att äta frukost beställd från rumsservice på svitens balkong?

 

Intim stämning

På Seabourns kryssningsfartyg finns det endast plats för 450–600 passagerare, vilket gör att stämningen på fartygen blir mycket intim. Det är enkelt att bekanta sig med andra passagerarna, men ändå inte svårt att hitta ditt eget stilla hörn. Trots fartygens mindre storlek finns det mycket utrymme ombord och det uppstår sällan trängsel. Den intima atmosfären går också att finna i kryssningsfartygens högklassiga restauranger, där gästerna betjänas av mycket professionell personal. På Fine dining-restaurangerna kan du njuta av delikata rätter framtagna av kockar i toppklass eller prova på läckra avsmakningsmenyer. Det går också att beställa mat från restaurangen vid poolområdet.  

 

Spännande resmål

Seabourns kryssningsfartyg kan tack vare sin mindre storlek ankra vid intressanta hamnar, dit större fartyg inte kommer in. Fartygen ankrar alltid nära centrum, så det är smidigt att gå igång med att utforska destinationen.

 

Seabourn kryssar på alla världenshav. Är du intresserad av en kryssning runt Sydamerika, en avslappnad semester i Karibien eller ett äventyr till Antarktis? Det finns enormt många alternativ. Rederiet erbjuder över 90 olika rutter, och längden på rutterna varierar från 7 dagar till 89 dagar. Se alla kryssningarna på vår hemsida.

 

Carnival Corporation

Seabourn är en del av Carnival Corporation (NYSE: CCL och CUK), världens största kryssningsrederi. 

Seabourn Encore

När Seabourn Encore sattes i trafik i januari 2017, växte lyxrederiet Seabourns lilla flotta till fyra fartyg. Moderna Seabourn Encore är en sexstjärnig lyxkryssare, som har en längd på 210 meter. På Seabourn Encore finns plats för 604 passagerare och 400 besättningsmedlemmar.  

Läs mer »

Byggnadsår: 2016

Längd: 210 m

Bruttotonnage: 40 350 t

Passagerare: 604

Personal: 400


Seabourn Odyssey

Seabourn Odyssey som sjösattes år 2009 är ett 6-stjärnigt kryssningsfartyg, med en längd på 198 meter. På Seabourn Odyssey finns det plats för 450 passagerare och 330 besättningsmedlemmar. 

Läs mer »

Byggnadsår: 2009

Renoverat: 2017

Längd: 198 m

Bruttotonnage: 32 000 t

Passagerare: 450

Personal: 330


Seabourn Ovation

Seabourn Ovation sjösattes i maj 2018, och är precis som sitt systerfartyg Seabourn Encore ett 6-stjärnigt lyxfartyg, med en längd på 210 meter. På Seabourn Ovation finns plats för 604 passagerare och 400 besättningsmedlemmar. 

Läs mer »

Byggnadsår: 2018

Längd: 210 m

Bruttotonnage: 40 350 t

Passagerare: 604

Personal: 400


Seabourn Quest

Seabourn Quest sattes i trafik år 2011 och är ett 6-stjärnigt kryssningsfartyg, med en längd på 198 meter. På Seabourn Quest finns plats för 450 passagerare och 330 besättningsmedlemmar. 

Läs mer »

Byggnadsår: 2011

Renoverat: 2018

Längd: 198 m

Bruttotonnage: 32 000 t

Passagerare: 450

Personal: 330


Seabourn Sojourn

Seabourn Sojourn som sattes i trafik år 2010 är ett 6-stjärnigt kryssningsfartyg, och har en längd på 198 meter. På Seabourn Sojourn finns det plats för 450 passagerare och 330 besättningsmedlemmar.

Läs mer »

Byggnadsår: 2010

Renoverat: 2018

Längd: 198 m

Bruttotonnage: 32 000 t

Passagerare: 450

Personal: 330Seabourn har det största spa som finns på något lyxfartyg. På spaavdelningen, som har fått ett flertal utmärkelser, kan du skämma bort dig själv med välgörande behandlingar.


Seabourn erbjuder många olika utflykter vid sina resmål och utflykterna kan bokas redan innan kryssningen börjar på rederiets webbsida. Rederiet samarbetar med UNESCO, så i utflyktsutbudet finns dessutom ett tiotal utflykter till enastående världsarvsställen. 


Seabourns kryssningar är all-inklusive och ombord finns restauranger i toppklass, där det framställs gourmeträtter av färska råvaror.


På Seabourns kryssningar erbjuds du individuell service. Den personliga conciergen känner ditt namn och ser till att du trivs på kryssningen.


På Seabourns kryssningsfartyg anordnas massor med olika aktiviteter. Du kan delta i seminarier, vinprovningar eller danslektioner, prova på yoga eller pilates, njuta av en massage på fartygets däck eller ge dig ut på utflykter i land.