30% rabatt med Royal Caribbean

Boka kryssning

Välkommen ombord på världens största kryssningsfartyg! Banbrytande design och innovativa lösningar, fullspäckat med upplevelser för alla åldersgrupper. Fartygen bjuder på sju stadsdelar med totalt sju temaområden. Delar av utbudet ombord är Central Park, Boardwalk, Aquatheater och den första karusellen till havs!

Royal Caribbeans fartyg är de modernaste och mest innovativa i världen. Ombord på rederiets fartyg finns barn och ungdomsklubbar, simbassänger och jacuzzis, gym och spa, teater, kasino, skridskobana och ett stort utbud av resturanger och barer. Royal Caribbean seglar bland annat till Karibien, Medelhavet, Sydamerika, Asien och i Norra Europa.

Kampanjer

 • Barnrabatt hos Royal Caribbean!

  Barnrabatt hos Royal Caribbean!

  Royal Caribbean

  En kryssning är den perfekta semestern för hela familjen! Royal Caribbean erbjuder rabatterade priser på barn under 12 år.

  Kampanjperiod: 5/12 2023-2/1 2024

Kryssningar

Njut av vintern i Karibien, sommaren i Medelhavet eller höstfärgerna i New England! Börja din kryssning från t ex Florida, Barcelona, Rom eller New York. Valet är ditt och det finns ett hav av spännande kryssningar att välja mellan!

Höjdpunkter

 • Underhållning

  Njut av de mest spektakulära kvällsshowerna i utomhusteatern Aqua Theater på fartygen Oasis of the Seas®, Allure of the Seas®, Harmony of the Seas® eller Symphony of the Seas®. På kryssningar med fartyg i Voyager, Freedom och Oasis-klasserna ingår i programmet häftiga isshower. Professionella konståkare i kombination med det senaste i ljud- och ljustekniken ger er en oförglömlig upplevelse.

 • Restauranger

  Oavsett om du vill plocka maten själv från buffén eller äta en 5-rätters à la carte middag så väntar en kulinarisk upplevelse även för de mest kräsna. Välj mellan a la carte, buffet, Café solarium eller unna dig en fantastisk kväll i en av specialrestaurangerna ombord. Gå till Johnny Rockets och njuta av den äkta amerikanska 50-talsmiljön. Eller vill du verkligen skämma bort dina barn? Då kan ni välja någon av glasskioskerna Cupcake Cupboard eller Candy Shop.

 • Ett hav av aktiviteter

  Finputsa din surfing i FlowRider®, prova linbanan Zip Line högt över Boardwalk eller virvla runt i världens första karusell på havet. Finslipa din sving i golfsimulatorn eller visa dina färdigheter på skridskobanan eller inlines-banan. Det finns andra roliga aktiviteter såsom basket och volleyboll på riktiga spelplaner. Utbudet varierar beroende på fartyg.

 • Program för barn och ungdomar

  Royal Caribbean är garanterat kul för hela familien. Varför inte samlas till karaoke, rullskridskor, poolekar eller en minigolfrunda. Adventure Ocean-programmet finns på alla fartyg och är speciellt framtaget för att underhålla barnen, med allt från tonårsklubb till lekstuga för de helt små.

Övrig information

I kryssningspriset ingår:

 • Hytt med hög standard
 • Möjlighet att äta dygnet runt
 • Iste, smaksatt vatten (buffé endast), juicer (frukost och buffé), kaffe och isvatten
 • Simbassänger och bubbelpooler
 • Ett stort gym med havsutsikt
 • Kunnig personal och aktiviteter anpassade för barn
 • Brett utbud av underhållning, såsom teater, stand-up komedi och levande musik
 • Ett stort urval av barer och lounger
 • Alla skatter och hamnavgifter

Att boka en kryssning hos oss är enkelt. Du kan boka online, eller genom att kontakta vår kundservice på mejl, chatt eller telefon. Din bokning är endast preliminär, så länge anmälningsavgiften inte är betalad.

Anmälningsavgiften för en kryssning med Royal Caribbean Cruises är 2000 kr per person. Slutbetalningen skall vara Kryssningscenter tillhanda senast 65 dagar före avresedagen. Vid bokning därefter skall hela beloppet betalas direkt vid bokningstillfället.

 

Kryssningscenter är en del av den privatägda svenska researrangören Travel Specialist Group som startade år 2001. Målsättningen är att skapa ett varuhus för kryssningar, där allt finns under samma tak. Vi strävar efter att underlätta bokningen av kryssningarna så att de flesta kryssningar ska kunna bokas online. För detta ändamål har vi marknadens mest avancerade online bokningssystem till ditt förfogande.

Vi tar ingen serviceavgift för kryssningsbokningar, så kryssningarna kan bokas på Kryssningscenter till samma pris och ibland t o m ännu billigare än på de olika rederiernas egna hemsidor.

Vi älskar kryssningar, och har själva kryssat med de flesta rederier. Vi delar gärna med oss av vår kunskap, och gör allt för att hjälpa dig med att hitta din drömkryssning.
Kryssningscenter har prisgaranti och vi garanterar att du hos oss alltid får en kryssning till marknadens bästa pris.
Har du SAS Eurobonus eller Finnair Plus tjänar du CashPoints på alla våra kryssningar!