Boka kryssning  Regent Seven Seas Cruises

”All Suites - All Inclusive” kunde vara Regent Seven Seas motto och ombord på ett av deras vackra fartyg, är verkligen allt inkluderat; eleganta sviter med balkong, gourmetmåltider, drycker, serviceavgifter och utflykter. Regent Sevens Seas erbjuder en 6-stjärnig upplevelse – utan undantag och utan kompromisser! 

CashPoints från
Kryssningscenter

Boka valfri kryssning så tjänar du CashPoints. Beroende på rederi tjänar du 3-5 % av kryssningens totalpris. Jämför olika alternativ och välj din egen favoritresa bland tusentals kryssningar.
Skicka offertförfrågan »Om Regent Seven Seas Cruises


Att göra ombordSvitserviceFartygLojalitetsprogramBästa erbjudandenResevillkor


En kryssning med Regent Seven Seas Cruises är alltid all-inclusive, och inkluderar utflykter, ett stort urval av drycker, alla fartygets specialrestauranger och personlig svitservice. 
Namnet på Regent Seven Seas Cruises stamkundsprogram är Seven Seas Society. Alla rederiets kunder blir automatiskt medlemmar i programmet efter den första kryssningen.
Dessa specialvillkor gäller för kryssningsresor med Regent Seven Seas Cruises förmedlade av Kryssningscenter.


Regent Sevens Seas erbjuder en 6-stjärnig upplevelse både vad gäller restaurangerna och servicen. Tänk dig en oförglömlig resa till några av världens mest fantastiska destinationer, där allt är inkluderat – utan undantag och utan kompromisser! 

 

The Most Inclusive Luxury Experience

Regent Seven Seas Cruises är synonymt med lyx. Champagne, kaviar, gourmeträtter... Allt ingår i kryssningens pris! Skäm bort dig själv på specialrestaurangerna, njut av en cocktail på soldäck eller kasta dig in i den lokala matkulturen på de kostnadsfria utflykterna. På Regent Seven Seas Cruises kryssningsfartyg finns endast plats för 350–750 passagerare, vilket gör att atmosfären alltid är intim, och med god plats för alla ombord. 

 

Stort utbud av kostnadsfria utflykter

Regent Seven Seas Cruises är världens enda kryssningsrederi där även utflykterna ingår i kryssningens pris. Kostnadsfria utflykter av hög kvalitet erbjuds vid varje resmål. Skulle du vara intresserad av att besöka en vingård? Eller skulle en vandringstur i Amazonas regnskog passa dig bättre? Utflykterna varierar från en rundtur på några timmar till längre natur-, kultur-, eller matäventyr. För dem som längtar efter ännu mer lyx, erbjuds dessutom helikopter- och gourmetutflykter samt privata utflykter. På några av kryssningarna ingår även en tre dagar lång rundresa i avrese- och ankomsthamnen!

 

Seven Seas Explorer  

Seven Seas Explorer har utsetts till världens lyxigaste och rymligaste kryssningsfartyg. I fartygets största svit, med en storlek på 360 m2, finns bland annat en egen bastu, ångrum samt spa-avdelning. Vid inredningen har det använts bland annat hundratals kristallkronor och Carraramarmor och runt om på fartyget hittar du konst av Chagall och Picasso. Nya restauranger ombord är den asiatiska fusionsrestaurangen Pacific Rim och Chartreuse med det franska köket. 

Seven Seas Explorer

Seven Seas Explorer byggdes år 2016 och har plats för 750 passagerare och 542 besättningsmedlemmar. Fartyget har en total längd på 224 meter. Ombord finner du bland annat de största balkongerna till havs, konst av Chagall och Picasso samt närapå 500 kristallkronor. 

Läs mer »

Byggnadsår: 2016

Längd: 224 m

Bruttotonnage: 56 000 t

Passagerare: 750

Personal: 542


Seven Seas Mariner

Seven Seas Mariner som sjösattes år 2001, har genomgått en komplett renovering våren 2018. Fartyget har plats för 700 passagerare och 445 besättningsmedlemmar, och en längd på 216 meter. Det finns endast sviter ombord, och de har alla balkong med havsutsikt. 

Läs mer »

Byggnadsår: 2001

Renoverat: 2018

Längd: 216 m

Bruttotonnage: 48 075 t

Passagerare: 700

Personal: 445


Seven Seas Navigator

Seven Seas Navigator som sjösattes år 1999 är rederiets minsta fartyg och blev renoverat 2019. Ombord finns plats för 490 passagerare och 345 besättningsmedlemmar, och fartyget har en längd på 172 meter. Ifall du värdesätter personlig service, njuter av lyxig atmosfär och fantastisk mat, är Regent Seven Seas Cruises det rätta valet för dig. 

Läs mer »

Byggnadsår: 1999

Renoverat: 2019

Längd: 172 m

Bruttotonnage: 28 803 t

Passagerare: 354

Personal: 490


Seven Seas Voyager

Seven Seas Voyager som sjösattes år 2003 renoverades i slutet av år 2016. På det eleganta fartyget finns plats för 700 passagerare och 447 besättningsmedlemmar. Fartyget har en längd på 204 meter.

Läs mer »

Byggnadsår: 2003

Renoverat: 2016

Längd: 204 m

Bruttotonnage: 42 363 t

Passagerare: 700

Personal: 447Koppla av på Canyon Ranch Spa Club med en skön spabehandling, få manikyr eller en ny fräsch frisyr. Behandlingarna är mot extra kostnad.


Regent Seven Seas Cruises är världens enda kryssningsrederi där även utflykterna ingår i kryssningens pris. Det erbjuds över 1800 utflykter, så du kommer säkert att hitta din favorit i varje hamn. 


På en kryssning med Regent Seven Seas Cruises, väljer du själv när, med vem och var du äter dina måltider. 


Servicenivån ombord Regent Sevens Seas är förstklassig. Den välutbildade personalen finns till din hjälp från morgon till kväll.


På en kryssning med Regent Seven Seas Cruises kommer du inte få långtråkigt. All underhållning och aktiviteter ingår i kryssningens pris, så du kan kasta dig direkt in i semesterkänslan.