« tillbaka

Svensk kryssningsexpert


Kryssningscenter är en del av den privatägda svenska researrangören Travel Specialist Group som startade år 2001. Även Vega Resor, Sveriges största spa-researrangör, ingår i företaget. Även om Kryssningscenter är nya på den svenska marknaden så har vi mångårigt, gediget kunnande och mycket stor erfarenhet av kryssningsmarknaden. 

 

Målsättningen är att skapa ett varuhus för kryssningar, där allt finns under samma tak. Vi strävar efter att underlätta bokningen av kryssningarna så att de flesta kryssningar ska kunna bokas online. För detta ändamål har vi marknadens mest avancerade onlinebokningssystem till ditt förfogande. Det mesta i vårt utbud kan du boka online på vår hemsida dygnet runt. Du kan förstås även mejla eller ringa för att boka resa.

 

Vi tar ingen serviceavgift för kryssningsbokningar, så kryssningarna kan bokas på Kryssningscenter till samma pris och ibland t o m ännu billigare än på de olika rederiernas egna hemsidor. Vi har förhandlat bra avtal med våra samarbetsrederier, vilket ger oss möjlighet att erbjuda ett komplett utbud av kryssningar till våra kunder, och alltid till det bästa priset. Därför kan vi också ge prisgaranti. Våra samarbetspartners är internationella kryssningsrederierna som trafikerar världens alla oceaner och inlandshav. Vi kan erbjuda i stort sett vilka kryssningar som helst över hela världen och med de flesta rederierna.

 

Kundtjänst

info@kryssningscenter.se

Tel: 08-545 207 75 

 

Kryssningscenters kontor

Svartmangatan 18

111 29 Stockholm

 

Öppettider

Måndag-fredag 9.00-12.00 och 13.00-17.00

 

Stängt: Lördag, söndag och helgdagar samt midsommarafton, julafton och nyårsafton. Dag före helgdag stänger vi kl 13.00.

 

Teknisk arrangör:

Travel Specialist Group Sweden AB

Svartmangatan 18, 111 29 Stockholm

Tel: 08-545 207 75

Epost: info@kryssningscenter.se

Org nr: 556615-5551

 

Travel Specialist Group har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet, vilket innebär att du som kund hos oss enligt Resegarantilagen är skyddad vid köp av paketresa ifall flygbolag eller hotell går i konkurs. Läs mer på www.kammarkollegiet.se/resegarantier