MSC Cruises – med moderna fartyg till dina favoritdestinationer

Boka kryssning

Kryssningar med en italiensk twist!

MSC Cruises unga flotta består av 20 kryssningsfartyg som alla är byggda på 2000-talet, och rederiet fortsätter att sjösätta nya fartyg varje år. MSC Virtuosa sjösattes tidigare i 2022, och nästa nykomling, MSC World Europa, följer efter i november 2022. Rederiet har som mål att öka sin flotta till 23 fartyg fram till 2025.

Ombord hittar du aktiviteter för alla åldrar med allt från 4D-biografer och bowlingbanor till häftiga vattenparker och avkopplande spa-upplevelser. De flesta fartyg har också en lyxig Yacht Club avdelning, där du som svitgäst får ditt eget ”lilla fartyg i ett stort fartyg”.

Kampanjer

MSC Cruises moderna tvillingar i Medelhavet

Upplev dina favoritdestinationer i västra Medelhavet ombord på MSC Seaside och MSC Seaview.

Åk på semester i Medelhavet! MSC Cruises moderna flotta kryssar till de vackraste destinationerna i Sydeuropa. Två nästan identiska jättefartyg, MSC Seaside och MSC Seaview, kryssar runt i västra Medelhavet på sommaren och besöker favoritdestinationer som Italien, Frankrike, Malta och Spanien. Fartygen i Seaside-klassen kombinerar inomhus- och utomhusutrymmen på ett nytt sätt för att få dig att känna dig ännu närmare havet. En av favoriterna är Waterfront Boardwalk – ett promenaddäck med restauranger och barer.

7-nätters kryssningar från Barcelona från 4 629 kr per person

Rutt: Barcelona – Marseille – Genua – Neapel – Messina – Valletta – Till havs – Barcelona

7-nätters kryssningar från Rom från 6 489 kr per person

Rutt: Civitavecchia (Rom) – Till havs – Palma de Mallorca – Barcelona – Cannes – Genua – La Spezia – Genua – Civitavecchia (Rom)

Se alla kryssningarna här!

Vinterkryssa med MSC Virtuosa från Hamburg

MSC Virtuosa är som ett högklassigt semesterhotell med ett hav av aktiviteter ombord.

Ta bilen eller tåget till Hamburg och gå ombord på det helt nya MSC Virtuosa. Här finns allt vad man kan önska sig av sportaktiviteter, vattenpark, spa, affärer, shower och utsökt mat. Fartyget har en promenadgata med butiker och restauranger, och idrottsplanen Sportplex, ett Technogym®-gym, F1-simulator och en fullstor bowlinghall.

7-nätters kryssningar från Hamburg från 4 099 kr per person

Rutt: Hamburg – Till havs – Zeebrygge – Rotterdam – Le Havre – Southampton – Till havs – Hamburg

Se alla kryssningarna här!

MSC Cruises flotta har utökats med sju nya fartyg på fem år. I höstas hade jag möjlighet att vara ombord på nya MSC Virtuosa. Det var en unik upplevelse att se jättefartyget med egna ögon! Anna, Kryssningscenter

Kryssa från Dubai med nyaste nya

MSC Cruises nyaste fartyg MSC World Europa sätter ny standard till sjöss.

Hjärtat i fartyget är World Promenade, som öppnar sig mot aktern på fartyget och erbjuder en underbar havsutsikt. Den nya gågatan kantas av butiker, restauranger och barer. På de övre däcken kantas gågatan även av en ny typ av balkonghytter, med utsikt direkt in i fartygets hjärta. Våghalsarna kan ta sig ner till promenaddäcket genom att glida nedför 11-däck höga stålrutschkanan Venom Drop @ The Spiral. Som motvikt till de vilda aktiviteterna finns det också gott om utrymmen för avkoppling ombord. Nytt på fartyget är poolområdet Zen Pool, tillgängligt endast för vuxna, och det tropiska inomhuspoolområdet Botanic Garden Pool.

7-nätters kryssningar från Dubai från 5 299 kr per person

Rutt: Dubai – Abu Dhabi – Sir Bani Yas – Till havs – Damam – Doha – Dubai – Dubai

Se alla kryssningarna här!

Höjdpunkter på MSC Cruises

 • Galleri promenadgatan

  Hjärtat i Meraviglia-klassens fartyg är promenadgatan Galleria, kantad av specialrestauranger, barer och butiker. Ovanför promenadgatan ståtar ett kupoltak bestående av LED-skärmar, där man visar fantastiska bildshower. I taket kan man beundra en stjärnhimmel, soluppgång, skyskrapor och renässanskonstverk – bilderna byts ut enligt ett schema och fartygets program.

 • MSC Yacht Club

  MSC Yacht Club på fartygets översta däck är som ett litet lyxfartyg i det stora fartyget. Fartygets finaste sviter är belägna här. Yacht Club är det perfekta valet, om du önskar dig lite extra lyx på din kryssning, men ändå vill kunna njuta av det stora fartygets alla tjänster, aktiviteter och underhållning. I Yacht Club finns bland annat ett privat lounge-område, en restaurang och ett soldäck.

 • Waterfront Boardwalk

  Promenaddäcket Waterfront Boardwalk, som löper runt hela fartyget på Seaside-klassens fartyg, är en perfekt plats för en avkopplande kvällspromenad och för att njuta av solnedgången. Den fina utsikten kan också beundras från de många restaurangerna och barerna belägna utmed promenaddäcket Boardwalk. På några ställen är däckets golv gjort av glas, så man kan se havets vågor under sig.

 • Vattenpark

  En av havens finaste vattenparker finns ombord! Vattenparkerna i Seaside-klassen har totalt fem vattenrutschbanor. I vattenparken kan man till exempel åka ikapp på parallella banor eller glida fram på ett bräde med hjälp av Slideboarding-teknologin. Vattenparken har också ett AquaPlay-område för barn och en äventyrsstig på hög höjd.

I kryssningspriset ingår:

 • Hytt med hög standard
 • Möjlighet att äta dygnet runt
 • Kaffe, te och vatten (buffé endast), juicer (frukost och buffé)
 • Simbassänger och bubbelpooler
 • Ett stort gym med havsutsikt
 • Kunnig personal och aktiviteter anpassade för barn
 • Brett utbud av underhållning, såsom teater, stand-up komedi och levande musik
 • Ett stort urval av barer och lounger
 • Alla skatter och hamnavgifter

Att boka en kryssning hos oss är enkelt. Du kan boka online, eller genom att kontakta vår kundservice på mejl, chatt eller telefon. Din bokning är endast preliminär, så länge anmälningsavgiften inte är betalad.

Anmälningsavgiften för en kryssning med MSC Cruises är 20% av resans pris. Slutbetalningen skall vara Kryssningscenter tillhanda senast 65 dagar före avresedagen. Vid bokning därefter skall hela beloppet betalas direkt vid bokningstillfället.

 

Kryssningscenter är en del av den privatägda svenska researrangören Travel Specialist Group som startade år 2001. Målsättningen är att skapa ett varuhus för kryssningar, där allt finns under samma tak. Vi strävar efter att underlätta bokningen av kryssningarna så att de flesta kryssningar ska kunna bokas online. För detta ändamål har vi marknadens mest avancerade online bokningssystem till ditt förfogande.

Vi tar ingen serviceavgift för kryssningsbokningar, så kryssningarna kan bokas på Kryssningscenter till samma pris och ibland t o m ännu billigare än på de olika rederiernas egna hemsidor.

Vi älskar kryssningar, och har själva kryssat med de flesta rederier. Vi delar gärna med oss av vår kunskap, och gör allt för att hjälpa dig med att hitta din drömkryssning.
Kryssningscenter har prisgaranti och vi garanterar att du hos oss alltid får en kryssning till marknadens bästa pris.
Har du SAS Eurobonus, Norwegian Reward eller Finnair Plus tjänar du poäng på de flesta av våra kryssningar!