KryssningsrederierMSC Cruises filosofi är att tiden ska ägnas åt lyckliga stunder med de som står en nära. Att varje ögonblick ska bli oförglömlig. Det europeiska rederiets flotta består av 17 fartyg som seglar i Medelhavet, Sydamerika, Karibien, ASien och från Kuba.Hurtigruten förknippas främst med de fantastiska havsmiljöerna, spännande destinationerna och de dramatiska landskapen man får uppleva på kryssningarna. Rederiet har 120 års erfarenhet av sjöfart och man utökar hela tiden utbudet av äventyrliga kryssningar till natursköna trakter. Hurtigruten har 14 kryssningsfartyg som seglar bland annat längs den norska kusten, till Grönland, Spetsbergen, Sydamerika och Antarktis.Celebrity Cruises är ett lyxigare varumärke tillhörande koncernen Royal Caribbean International. Man erbjuder en kryssningsupplevelse med hög standard. Detta kommer till uttryck i kvaliteten i allt, väl uttänkt design, rymliga och eleganta hytter, sofistikerad, lyhörd gästfrihet och en hög servicenivå. På kryssningarna med Azamara Club Cruises erbjuds du mer tid på resmålen än hos andra rederier. På de 5-stjärniga kryssningarna får du verkligen möjlighet att utforska intressanta resmål samt njuta av god mat och bra service. De två redan exklusiva fartygen renoverades i början av 2016 med ny teknik och inredning. Kryssningarna med Azamara Club Cruises går bl a till Medelhavet.Nyhet! Norwegian Cruise Line är nu All Inclusive!

På alla kryssningar ingår nu ett brett utbud av drycker samt dricks till fartygspersonal.

 

Kryssningar med Norwegian Cruise Line, förkortat NCL, är osedvanligt avspända och fria – och nu har de blivit ännu friare. Man behöver inte fundera på dryckespaket eller bry sig om dricks. Allt ingår. Norwegian Cruise Line kallar sig för innovatörerna bland rederierna och har varit föregångare när det gäller att bryta loss från traditionella sittningar och bestämda tider, utan alla får äta i princip när och var de vill. Norwegian Cruise Lines kryssningar hittar man bl a i Medelhavet, Karibien och Hawaii.
Royal Caribbeans fartyg är de modernaste och mest innovativa i världen. Ombord på rederiets 22 fartyg finns barn och ungdomsklubbar, simbassänger och jacuzzis, gym och spa, teater, kasino, skridskobana och ett stort utbud av resturanger och barer. Royal Caribbean seglar bland annat till Karibien, Medelhavet, Asien och Persiska viken.Princess Cruises kryssningsfartyg når fler destinationer än något annat rederi. Man erbjuder bl a kryssningar i Medelhavet, i Karibien, till Alaska, till Australien och genom Panamakanalen. Fartygen som är välbekanta från tv-serien Love Boat erbjuder ett enormt antal tjänster, men samtidigt är atmosfären ombord intim och personlig som på mindre fartyg. Du kan se en film under stjärnorna, koppla av på spa, träna på din sving med golfsimulatorn eller delta i fester som anordnas på däck.
Carnival Cruise Line är världens största kryssningsrederi, med fler passagerare än på något annat rederi. Det engelsk-amerikanska rederiet förfogar idag över mer än 20 fartyg. Det engelsk-amerikanska rederiet förfogar idag över mer än 20 fartyg. Carnival Cruise Line har koncentrerat sina kryssningar till främst Nordamerika och Karibien.  Grundaren Ted Arison var en pionjär inom området och hade en vision om att erbjuda lyxiga kryssningar för vanliga människor och passar t ex alldeles utmärkt barnfamiljer.