Boka kryssning  


Kryssningar längs norska kusten

Du kan välja mellan Hurtigrutens traditionella kryssningsfartyg eller MSC cruises kryssningsfartyg för dessa kryssningar.  Norska kusten är sevärd året runt och på Hurtigrutens kryssningar kan du uppleva de magnifika fjordarna i skenet av sommarens midnattssol eller vinterhalvårets norrsken.

Läs mer »

Kryssningscenter har ett stort urval av kryssningar längs norska kusten. Hurtigrutens fartyg avgår dagligen från Bergen norrut och från Kirkenes söderut. På utflykterna under kryssningarna finns goda möjligheter att lära känna den lokala konsten, kulturen och befolkningen. Hurtigrutens fartyg besöker små hamnstäder som andra rederier vanligtvis inte har möjlighet att besöka med sina stora fartyg. Upplev norska kustens dramatiska kustlinje i ljuset av midnattssolen eller norrskenet! 

MSC Cruises erbjuder alternativa avgångar från Köpenhamn. På MSC Cruises fjordkryssningar kan du se Hellesylt och Geirangers spektakulära fjordar. 

I alla norska kustkryssningar gäller Kryssningscenters prisgaranti.


CashPoints från
Kryssningscenter

Boka valfri kryssning så tjänar du CashPoints. Beroende på rederi tjänar du 3-5 % av kryssningens totalpris. Jämför olika alternativ och välj din egen favoritresa bland tusentals kryssningar.

fr. 6775
Avresor varje dag, 7 dagar

Vi följer den norska kustens skyddade farvatten från Bergen mot Kirkenes vid ryska gränsen och får uppleva den särpräglade naturen norr om polcirkeln. Alla fyra årstider ger en fantastisk upplevelse. På sommaren är turen in i Geirangerfjorden en av höjdpunkterna. 


Bergen-Kirkenes


Läs mer »
fr. 6053
Avresor varje dag, 6 dagar

Under resan från allra nordligaste Norge upplever du Norges mest kända sevärdheter: Nordkap, Tromsö, Ishavskatedralen, Lofoten, De Sju systrarna, Torghatten med sitt karaktäristiska hål rakt igenom och Nidaros-domen i Trondheim.


Kirkenes-Bergen


Läs mer »
fr. 10616
Avresor varje dag, 12 dagar

Den ultimata resan med Hurtigruten längs norska kusten från Bergen till Kirkenes vid den ryska gränsen och tillbaka. Du får uppleva Nordkap, Tromsö, Ishavskatedralen, Lofoten, De Sju systrarna, berget Torghatten och Nidarosdomen i Trondheim. 


Bergen-Kirkenes-Bergen


Läs mer »
fr. 10 616
Avresor varje dag, 11 dagar

Denna resa innehåller många av höjdpunkterna från den klassiska rundresan. Vi startar i Bergen, passerar polcirkeln två gånger, upplever Nordkap, utforskar Kirkenes där båten vänder och avslutar kryssningen i medeltidsstaden Trondheim.


Bergen-Kirkenes-Trondheim


Läs mer »
fr. 4012
Avresor varje dag, 5 dagar

Ge dig själv tid att uppleva den fantastiska naturen på en oförglömlig kryssning. På den korta rutten från Bergen till Tromsö kan du bl a njuta av Geirangerfjorden. Upplev Svartisens glaciär eller fartens berusning på en RIB-safari på Saltsströmmen - världens starkaste tidvattenström. 


Bergen-Tromsö


Läs mer »
fr. 3009
Avresor varje dag, 4 dagar

Följ med Hurtigruten på en 4-dagarsresa från hansastaden Bergen till Bodø i norr. Vi skyndar långsamt förbi de västnorska fjordarna, med stopp i medeltidsstaden Trondheim med Nidarosdomen, och genom det äventyrliga Helgeland med Torghatten, De Syv Søstre och polcirkeln.


Bergen-Bodö


Läs mer »
fr. 1505
Avresor varje dag, 3 dagar

Bergen, staden mellan de sju fjällen, och Unescolistade Bryggen ger en perfekt start på resan norrut mot Trondheim. Turen tar tre dagar med höjdpunkter som Ålesund, Geiranger, Romsdalsalpene, Molde och inte minst medeltidsstaden Trondheim.


Bergen-Trondheim


Läs mer »
fr. 4012
Avresor varje dag, 4 dagar

På en 4-dagarstur från Tromsø till Bergen får du uppleva en smakbit av Norge och flera av höjdpunkterna från en klassisk rundresa. Se det vackra Vesterålen, trolska Trollfjorden, Lofoten, Helgelandskusten och de Syv Søstre samt städer som Trondheim, Ålesund och Bergen.

Tromsö-Bergen


Läs mer »
fr. 3510
Avresor varje dag, 4 dagar

På rutten Tromsø – Kirkenes – Tromsø far vi längs den spännande Finnmarkskusten. På utflykterna kan du uppleva Nordkaps nordliga landskap eller tusentals fåglar i Gjæsverstappens fågelreservat.


Tromsö-Kirkenes-Tromsö


Läs mer »
fr. 2507
Avresor varje dag, 3 dagar

Njut av lugn och avkoppling på en tredagars kryssning längs Helgelands vackra kust från Tromsö till Trondheim. På utflykterna kan du uppleva RIB-äventyr vid Lofoten, örnsafari i Trollsfjorden eller besöka UNESCO-ön Vega. En oförglömlig resa längs den norska Atlantkusten väntar!


Tromsö-Trondheim


Läs mer »
fr. 2007
Avresor varje dag, 3 dagar

På färden norrut och österut från Tromsø till Kirkenes far vi längs den spännande Finnmarkskusten. På utflykterna kan du uppleva Nordkaps nordliga landskap eller tusentals fåglar i Gjæsverstappens fågelreservat.

Tromsö-Kirkenes


Läs mer »
fr. 4012
Avresor varje dag, 5 dagar

Fem dagar av Världens vackraste sjöresa, från historiska Trondheim till gränsstaden Kirkenes. Res längs den sägenomspunna Helgelandskusten, det vackra Lofoten och det arktiska kustlandskapet i Troms och Finnmark.


Trondheim-Kirkenes


Läs mer »
fr. 2508
Avresor varje dag, 3 dagar

Det historiska och spännande Trondheim är utgångspunkt för den här upplevelserika 3-dagarsturen som tar dig med genom äventyrliga Helgeland och fascinerande Lofoten, med slutmål Tromsø, också kallad Nordens Paris.


Trondheim-Tromsö


Läs mer »
fr. 1003
Avresor varje dag, 2 dagar

Vår 2-dagarstur från Trondheim till Bodø tar dig genom det äventyrliga Helgeland, med trånga sund och fascinerande skärgård, och förbi sägenomspunna fjäll som Torghatten, Lekamøya och De Syv Søstre.


Trondheim-Bodö


Läs mer »
fr. 1505
Avresor varje dag, 2 dagar

En 2-dagarsresa från Trondheim till Bergen ger dig ro att njuta av livet och utsikten ombord medan båten skyndar långsamt längs kusten. Vi besöker Kristiansund, Molde, Ålesund och Vestlandets fantastiska fjordar på färden mot Bergen, staden med den Unescolistade Bryggen och utsiktspunkten Fløyen.


Trondheim-Bergen


Läs mer »
fr. 1505
Avresor varje dag, 2 dagar

På färden söderut och västerut från Kirkenes till Tromsø far vi längs den spännande Finnmarkskusten. På utflykterna kan du uppleva Nordkaps nordliga landskap eller tusentals fåglar i Gjæsverstappens fågelreservat.

Kirkenes-Tromsö


Läs mer »
matkoja ei löytynyt, poista suodatukset