Resevillkor för kryssningar

Boka kryssning

Kryssa säkert

Rederierna har vidtagit flera omfattande åtgärder för att du skall kunna kryssa säkert, och de uppdateras löpande i enlighet med de senaste riktlinjer från lokala myndigheter.

Välkommen ombord!

 

 

Kryssningar

Inga kryssningar hittades

Rederier

 • Azamara

  På kryssningarna med Azamara erbjuds du mer tid på resmålen än hos andra rederier. På de 5-stjärniga kryssningarna får du verkligen möjlighet att utforska intressanta resmål samt njuta av god mat och bra service. Kryssningarna med Azamara går bl a till Medelhavet, i Karibien och Asien.

  Läs mer: Azamara
 • Celebrity Cruises

  Celebrity Cruises är ett lyxigare varumärke tillhörande koncernen Royal Caribbean International. Man erbjuder en kryssningsupplevelse med hög standard. Detta kommer till uttryck i kvaliteten i allt, väl uttänkt design, rymliga och eleganta hytter, sofistikerad, lyhörd gästfrihet och en hög servicenivå.

  Läs mer: Celebrity Cruises
 • Holland America Line

  Anrika Holland America Line har över 140 års histora och nuförtiden är rederiet i amerikansk ägo, men ombord vårdas fortfarande det holländska arvet. Den europeiska känslan kan ses i fartygens inredning och konstsamlingar. HAL:s kryssningar är särskilt kända för de enastående resmålen, den utmärkta maten och lugna stämningen.

  Läs mer: Holland America Line
 • MSC Cruises

  MSC Cruises filosofi är att tiden ska ägnas åt lyckliga stunder med de som står en nära. Att varje ögonblick ska bli oförglömlig. Det europeiska rederiets flotta består av 20 fartyg som seglar året runt i Medelhavet. Rederiet kryssar även i Sydamerika, Asien och Karibien.

  Läs mer: MSC Cruises
 • Norwegian Cruise Line

  Kryssningar med Norwegian Cruise Line är osedvanligt avspända och fria – och nu har de blivit ännu friare, med sitt nya koncept Free at Sea! Du väljer vad du önskar inkluderat i ditt kryssningspris och kan själv sammansätta din drömkryssning.

  Läs mer: Norwegian Cruise Line
 • Royal Caribbean

  Royal Caribbeans fartyg är de modernaste och mest innovativa i världen. Ombord på rederiets 22 fartyg finns barn och ungdomsklubbar, simbassänger och jacuzzis, gym och spa, teater, kasino, skridskobana och ett stort utbud av resturanger och barer. Royal Caribbean seglar bland annat till Karibien, Medelhavet, Asien och Persiska viken.

  Läs mer: Royal Caribbean
 • Seabourn

  Ombord på det 6-stärninga rederiet erbjuds fantastisk individuell service och unika upplevelser. Seabourn har ett flertal gånger blivit utsett till världens bästa mindre kryssningsrederi. På rederiets fem små kryssningsfartyg får du njuta av underbara resmål, utmärkt gourmetmat och personlig service.

  Läs mer: Seabourn
 • Silversea

  Italienska Silversea är ett 6-stjärnigt rederi som erbjuder all-inklusive kryssningar av hög kvalitet. Du har din egen butler som vid behov hjälper med packning, borstar din kostym till middagen och putsar skorna. Oavsett dina önskemål, strävar din butler efter att förverkliga dessa.

  Läs mer: Silversea
 • Azamara Club Cruises

  Alla gäster över 12 år skall vara färdigvaccinerade,.

  Läs mer: Azamara Club Cruises
 • Celebrity Cruises

  Celebrity Cruises rekommenderar att alla gäster över 18 år skall vara vaccinerade.

  Läs mer: Celebrity Cruises
 • Costa Cruises

  Costa Cruises rekommenderar att alla gäster över 17 år skall vara färdigvaccinerade, men det är på de flesta kryssningar inte att krav.

  Läs mer: Costa Cruises
 • MSC Cruises

  MSC Cruises rekommenderar att alla gäster över 17 år skall vara färdigvaccinerade, men det är på de flesta kryssningar inte att krav.

  Läs mer: MSC Cruises
 • Norwegian Cruise Line

  Norwegian Cruise Line rekommenderar att alla gäster över 18 år skall vara färdigvaccinerade, men det är på de flesta kryssningar inte att krav.

  Läs mer: Norwegian Cruise Line
 • Royal Caribbean

  Royal Caribbean rekommenderar att alla gäster över 18 år skall vara färdigvaccinerade.

  Läs mer: Royal Caribbean
 • Seabourn

  Alla gäster skall vara färdigvaccinerade, och uppvisa negativ PCR- eller antigentest.

  Läs mer: Seabourn
 • Silversea

  Alla gäster skall vara färdigvaccinerade, och uppvisa negativ PCR- eller antigentest.

  Läs mer: Silversea