Nu kryssar vi igen!

Boka kryssning

ÄNTLIGEN är dagen som vi väntat på i över ett år här! Till sommar och höst kan vi nu erbjuda ett urval av kryssningar i Medelhavet med flera olika rederier.

Starta från Limassol på Cypern eller från Pireus (Aten). Välj mellan Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Seabourn, Silversea och Seadream.

Dessa kryssningar har blivit bekräftade av rederierna och fått grönt ljus från lokala myndigheter. Nu är det bara att boka din efterlängtade kryssning!

Rederierna har vidtagit flera omfattande åtgärder för att du skall kunna kryssa säkert, och de uppdateras löpande i enlighet med de senaste riktlinjerna från lokala myndigheter.

Följ med Norwegian Cruise Lines kryssningstart på deras serie ”Embark” här.

 

 

Kryssningar

 • Från 15 963 kr per person

  Celebrity Apex från Pireus (Athen)

  Juni – september 2021

  Var en av de första att kryssa med fantastiska Celebrity Apex! Detta helt nya och innovativa fartyg kommer att kryssa under sommaren 2021 från Pireus till bl. a härliga Mykonos, Rhodos och Santorini.

  Classic dryckespaket, serviceavgifter och wifi inkluderat!

  Läs mer: Celebrity Apex från Pireus (Athen)
 • Från 6 372 kr per person

  Jewel of the Seas från Limassol

  Juli – oktober 2021

  Kryssa med Royal Caribbeans Jewel of the Seas från Limassol på Cypern. Avresa varje lördag med start 10 juli 2021. Jewel of the Seas är ett av rederiets mindre fartyg och passar perfekt till att kryssa i den vackra grekiska skärgården.

  60% rabatt på 2:a person i hytten!

  Läs mer: Jewel of the Seas från Limassol
 • Från 6 919 kr per person

  MSC Cruises i Medelhavet

  Utforska Medelhavet och upptäck underverken i Italien, Malta, Spanien och Frankrike med MSC Grandiosa, MSC Seaside och MSC Seashore, vårt senaste fartyg. Eller ta en paus vid de vackra grekiska öarna, Kroatien och Montenegro med MSC Orchestra, MSC Splendida och MSC Magnifica.

  Easy dryckespaket inkluderat!

  Läs mer: MSC Cruises i Medelhavet
 • Från 6 574 kr per person

  Norwegian Cruise Line i Medelhavet!

  Juli – oktober 2021

  Norwegian Cruise Line har nu tre fartyg i Medelhavet till sommar och höst 2021. Stata din kryssning i Aten, Barcelona eller Civitavecchia.

  Få 2 000 kr i rabatt på flyg eller som fickpengar ombord!

  Läs mer: Norwegian Cruise Line i Medelhavet!
 • Från 51 384 kr per person

  Seabourn Ovation från Pireus (Aten)

  Juli – oktober 2021

  Deluxe kryssning med fantastiska Seabourn Ovation från Pireus till pärlor i den grekiska skärgården. Ombord på detta 6-stjärniga fartyg erbjuds fantastisk service, gourmetmat och unika upplevelser.

  Läs mer: Seabourn Ovation från Pireus (Aten)

Rederier

 • Celebrity Cruises

  Celebrity Cruises är ett lyxigare varumärke tillhörande koncernen Royal Caribbean International. Man erbjuder en kryssningsupplevelse med hög standard. Detta kommer till uttryck i kvaliteten i allt, väl uttänkt design, rymliga och eleganta hytter, sofistikerad, lyhörd gästfrihet och en hög servicenivå.

  Läs mer: Celebrity Cruises
 • MSC Cruises

  MSC Cruises filosofi är att tiden ska ägnas åt lyckliga stunder med de som står en nära. Att varje ögonblick ska bli oförglömlig. Det europeiska rederiets flotta består av 18 fartyg som seglar året runt i Medelhavet. Rederiet kryssar även i Sydamerika, Asien och Karibien.

  Läs mer: MSC Cruises
 • Norwegian Cruise Line

  Kryssningar med Norwegian Cruise Line är osedvanligt avspända och fria – och nu har de blivit ännu friare, med sitt nya koncept Free at Sea! Du väljer vad du önskar inkluderat i ditt kryssningspris och kan själv sammansätta din drömkryssning.

  Läs mer: Norwegian Cruise Line
 • Royal Caribbean

  Royal Caribbeans fartyg är de modernaste och mest innovativa i världen. Ombord på rederiets 22 fartyg finns barn och ungdomsklubbar, simbassänger och jacuzzis, gym och spa, teater, kasino, skridskobana och ett stort utbud av resturanger och barer. Royal Caribbean seglar bland annat till Karibien, Medelhavet, Asien och Persiska viken.

  Läs mer: Royal Caribbean
 • Seabourn

  Ombord på det 6-stärninga rederiet erbjuds fantastisk individuell service och unika upplevelser. Seabourn har ett flertal gånger blivit utsett till världens bästa mindre kryssningsrederi. På rederiets fem små kryssningsfartyg får du njuta av underbara resmål, utmärkt gourmetmat och personlig service.

  Läs mer: Seabourn