Nu kryssar vi igen!

Boka kryssning

ÄNTLIGEN är dagen som vi väntat på i över ett år här! Till sommar och höst kan vi nu erbjuda ett urval av kryssningar i Medelhavet med flera olika rederier.

Starta från Limassol på Cypern eller från Pireus (Aten). Välj mellan Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Seabourn, Silversea och Seadream.

Dessa kryssningar har blivit bekräftade av rederierna och fått grönt ljus från lokala myndigheter. Nu är det bara att boka din efterlängtade kryssning!

Rederierna har vidtagit flera omfattande åtgärder för att du skall kunna kryssa säkert, och de uppdateras löpande i enlighet med de senaste riktlinjerna från lokala myndigheter.

Följ med Norwegian Cruise Lines kryssningstart på deras serie ”Embark” här.

 

 

Kryssningar

 • Från 13 630 kr per person

  Azamara Quest från Aten

  Utforska den fina grekiska skärgården med Azamara Quest. Detta vackra fartyg tar endast 690 gäster, och du kan bara njuta av de mysiga öarna och den goda maten ombord.

  Inkluderar dryckespaket och serviceavgifter

  Läs mer: Azamara Quest från Aten
 • Från 8 972 kr per person

  Celebrity Cruises i Medelhavet

  Juni – november 2021

  Kryssa med Celebrity Reflection och Celebrity Infinity i Medelhavet 2021. Kryssa från Pireus, Rom, Barcelona eller Lissabon.

  Classic dryckespaket, serviceavgifter och wifi inkluderat!

  Läs mer: Celebrity Cruises i Medelhavet
 • Från 6 919 kr per person

  MSC Cruises i Medelhavet

  Utforska Medelhavet och upptäck underverken i Italien, Malta, Spanien och Frankrike med MSC Grandiosa, MSC Seaside och MSC Seashore, vårt senaste fartyg. Eller ta en paus vid de vackra grekiska öarna, Kroatien och Montenegro med MSC Orchestra, MSC Splendida och MSC Magnifica.

  Easy dryckespaket inkluderat!

  Läs mer: MSC Cruises i Medelhavet
 • Från 6 574 kr per person

  Norwegian Cruise Line i Medelhavet!

  Juli – oktober 2021

  Norwegian Cruise Line har nu tre fartyg i Medelhavet till sommar och höst 2021. Stata din kryssning i Aten, Barcelona eller Civitavecchia.

  30% rabatt och all-inclusive från 1 060 per person!

  Läs mer: Norwegian Cruise Line i Medelhavet!
 • Från 6 158 kr per person

  Royal Caribbean i Medelhavet

  Juli – oktober 2021

  Kryssa med Royal Caribbeans Jewel of the Seas från Limassol på Cypern, eller med fantastiska Harmony of the Seas från Barcelona eller Rom.

  60% rabatt på 2:a person i hytten!

  Läs mer: Royal Caribbean i Medelhavet
 • Från 51 384 kr per person

  Seabourn Ovation från Pireus (Aten)

  Juli – oktober 2021

  Deluxe kryssning med fantastiska Seabourn Ovation från Pireus till pärlor i den grekiska skärgården. Ombord på detta 6-stjärniga fartyg erbjuds fantastisk service, gourmetmat och unika upplevelser.

  All-inclusive

  Läs mer: Seabourn Ovation från Pireus (Aten)
 • Från 41 830 kr per person

  Silver Moon från Aten

  Silversea är ett 6-stjärnigt rederi som erbjuder all-inklusive kryssningar av hög kvalitet, och nu öppnar deras helt nya fartyg, Silver Moon, säsongen med kryssningar från Aten.

  All-inclusive!

  Läs mer: Silver Moon från Aten

Rederier

 • Azamara

  På kryssningarna med Azamara erbjuds du mer tid på resmålen än hos andra rederier. På de 5-stjärniga kryssningarna får du verkligen möjlighet att utforska intressanta resmål samt njuta av god mat och bra service. Kryssningarna med Azamara går bl a till Medelhavet, i Karibien och Asien.

  Läs mer: Azamara
 • Celebrity Cruises

  Celebrity Cruises är ett lyxigare varumärke tillhörande koncernen Royal Caribbean International. Man erbjuder en kryssningsupplevelse med hög standard. Detta kommer till uttryck i kvaliteten i allt, väl uttänkt design, rymliga och eleganta hytter, sofistikerad, lyhörd gästfrihet och en hög servicenivå.

  Läs mer: Celebrity Cruises
 • Holland America Line

  Anrika Holland America Line har över 140 års histora och nuförtiden är rederiet i amerikansk ägo, men ombord vårdas fortfarande det holländska arvet. Den europeiska känslan kan ses i fartygens inredning och konstsamlingar. HAL:s kryssningar är särskilt kända för de enastående resmålen, den utmärkta maten och lugna stämningen.

  Läs mer: Holland America Line
 • MSC Cruises

  MSC Cruises filosofi är att tiden ska ägnas åt lyckliga stunder med de som står en nära. Att varje ögonblick ska bli oförglömlig. Det europeiska rederiets flotta består av 18 fartyg som seglar året runt i Medelhavet. Rederiet kryssar även i Sydamerika, Asien och Karibien.

  Läs mer: MSC Cruises
 • Norwegian Cruise Line

  Kryssningar med Norwegian Cruise Line är osedvanligt avspända och fria – och nu har de blivit ännu friare, med sitt nya koncept Free at Sea! Du väljer vad du önskar inkluderat i ditt kryssningspris och kan själv sammansätta din drömkryssning.

  Läs mer: Norwegian Cruise Line
 • Royal Caribbean

  Royal Caribbeans fartyg är de modernaste och mest innovativa i världen. Ombord på rederiets 22 fartyg finns barn och ungdomsklubbar, simbassänger och jacuzzis, gym och spa, teater, kasino, skridskobana och ett stort utbud av resturanger och barer. Royal Caribbean seglar bland annat till Karibien, Medelhavet, Asien och Persiska viken.

  Läs mer: Royal Caribbean
 • Seabourn

  Ombord på det 6-stärninga rederiet erbjuds fantastisk individuell service och unika upplevelser. Seabourn har ett flertal gånger blivit utsett till världens bästa mindre kryssningsrederi. På rederiets fem små kryssningsfartyg får du njuta av underbara resmål, utmärkt gourmetmat och personlig service.

  Läs mer: Seabourn
 • Silversea

  Italienska Silversea är ett 6-stjärnigt rederi som erbjuder all-inklusive kryssningar av hög kvalitet. Du har din egen butler som vid behov hjälper med packning, borstar din kostym till middagen och putsar skorna. Oavsett dina önskemål, strävar din butler efter att förverkliga dessa.

  Läs mer: Silversea