Boka kryssning  

Arktis och Antarktis

Upplev magiskt vita sommar med sälar, pingviner och valar från ett av världens mest avancerade expeditionsfartyg. Under kryssningarna får du uppleva det orörda Antarktis, det glaciärtäckta Grönland, isbjörnarnas land Spetsbergen eller Falklandsöarnas rika djurliv.


fr. 96.245
2019: 11.11, 27.11, 26.12, 17 nätter, 17 dagar

Följ med till den vita kontinenten Antarktis där elementen styr och upplev några av naturens underverk i Chiles vackra fjordlandskap på vägen dit. I Antarktis lovar vi dig oförglömliga minnen när vi passerar enorma kalvande glaciärer, besöker högljudda pingvinkolonier och studerar valflockar i det iskalla havet. Ombord finns det massor att göra: Activity Center, lyssna till spännande föreläsningar med mera - allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa.


Avresa från Santiago

Punta Arenas  Kap Horn  Antarktis  Falklandsöarna


Läs mer »
fr. 58382
2019: 10.11, 21.11 och 2.12, 13 dagar

Gör dig redo för ditt livs äventyr! Från Ushuaia korsar du Drakesundet och fortsätter på en oförglömlig upptäcktsresa till Antarktis. Se pingviner på nära håll och ta i isberg med bara händerna. Utbudet ombord är stort: Activity Center, temadagar, spännande föredrag med mera, allt för att ge din resa lite extra krydda.Avresa från Buenos Aires 

 

 

 


Läs mer »
fr. 53.270
26 oktober 2019, 16 dagar

Följ med på ett äventyr till Sydamerika, Patagonien, Falklandsöarna – och Antarktis. Se pingviner, sälar och valar på nära håll, vandra på isen och paddla kajak bland isbergen. Med våra lärorika och underhållande aktiviteter ombord och våra utflykter blir detta en drömresa för äventyrare i alla åldrar.


Avresa från Montevideo

 

Ushuaia Antarktis Falklandsöarna


Läs mer »
fr. 51.592
2019: 13.12, 13 dagar

Följ med på ett juläventyr till Antarktis, och fira jul och nyår bland pingviner, sälar och valar. Njut av det varierande djurlivet och det oförglömliga landskapet med enorma isberg som flyter förbi. En expedition till en av jordens mest avlägsna platser har mycket att bjuda på – inte minst en garanterat vit jul!

 


Avresa från Buenos Aires

Ushuaia Sydshetlandsöarna Antarktis


Läs mer »
fr. 94.638
2019: 26.10, 18 dagar

På denna expedition tar vi dig med till de mest intressanta platserna längs den sydamerikanska kusten och vidare till Antarktis. Besök en av världens mest natursköna nationalparker och upplev det rika djurlivet i Patagonien, de chilenska fjordarna och Kap Horn innan vi når höjdpunkten på resan – Antarktis. Njut av tiden i land, paddla kajak, vandra och se pingviner, fåglar och sälar på nära håll.


Avresa från Valparaiso

 


Läs mer »
fr. 69.250
2019: 27.7 och 6.8, 12 dagar

Detta är expeditionen som tar dig runt den stora ön Spetsbergen i ögruppen Svalbard. Utforska glaciärer, fjäll och fjordar i väster och den karga högarktiska vildmarken i östra delen av Svalbard. Följ med på landstigningar, vandringar, kajakpaddling och andra aktiviteter i Europas största arktiska vildmarksområde.


Avresa från Oslo/Longyearbyen

Svalbard


Läs mer »
fr. 40.773
2019: 18.5, 29.5, 9.6, 20.6, 12 dagar

Island är det perfekta resmålet för äventyrare som söker det oväntade. Landets kulturarv går tillbaka ända till vikingasagorna, och Islands folksagor är fulla av mystik, älvor och troll. Följ med på vandringar genom lavafält, bada i varma källor, utforska den orörda vildmarken, djurlivet, den fascinerande historien och byarna.


Avresa Reykjavik


Läs mer »
fr. 77.675
2019: 5.8, 17 dagar

Följ med på en expedition till hjärtat av Grönland och upplev Diskobuktens fantastiska isberg innan vi seglar vidare norrut längs kusten. Vi tar dig med till platser långt utanför turiststråken och gör landstigningar i små samhällen för att få en inblick i inuiternas sätt att leva. Utforska naturen på avlägsna platser och besök historiska Thule.


Avresa från Köpenhamn  Grönland

 


Läs mer »
resor hittades inte ta bort filtrering

Fråga efter kryssningserbjudanden

Våra kryssningsexperter hjälper dig att välja rätt kryssning
Skicka förfrågan här