Kanarieöarna med Norwegian Sun

Boka kryssning

Spännande vinterkryssningar till Kanarieöarna och södra Spanien

Följ solen i vinter och ta det vackra, nyrenoverade skeppet Norwegian Sun till Kanarieöarna!

I samarbete med Norwegian Cruise Lines erbjuder vi just nu ett antal spännande kryssningar som kombinerar det vackraste av Kanarieöarna med stopp på de sydspanska och portugisiska kusterna, Madeira och Marocko. Byt ut din vinterjacka, halsduk och vantar mot solglasögon, t-shirt och sandaler – och upplev vackra stränder, spektakulära vulkanlandskap och spännande städer!

Det låter väl lockande, eller hur?

Det finns flera olika kryssningar – från 8 till 15 nätter – att välja mellan. Du kan välja att gå ombord i Lissabon, Malaga eller på Teneriffa och kombinera resan med extra dagar i land före eller efter kryssningen. Bokar du flyget tillsammans med kryssningen erbjuder vi just nu upp till 2 265 kr i rabatt på flyget. Detta erbjudande kommer ovanpå vår aktuella ”Free at sea”-kampanj där du betalar för två och får fyra förmåner: dryckespaket, internet, besök på specialrestauranger och rabatter på utflykter i land.

Läs mer om våra aktuella kampanjer och kryssningarna med Norwegian Sun i vinter här nedan.

Boka din kryssning online eller kontakta oss om du har några frågor. Och kom ihåg, online bokningen är inte bindande, och handpenningen ska vanligtvis betalas först några dagar efter att du har gjort din bokning.

Kryssningar till Kanarieöarna

Avresa: 21.11.2022-19.3.2023 (10-14 nätters kryssningar)

Priser från 8 387 kr

Se alla rutter här!

Kampanjer

Mer frihet – fler fördelar!

Uppgradera din kryssning med upp till FEM Free at Sea-förmåner från 2 070 kr per person.

Med uppgraderingen får du:

 • Premium dryckespaket
 • Internet (100 – 250 minuter per hytt)
 • 1-5 middagar i specialrestauranger
 • Rabatt på utflykter
 • Rabatt för 3:e och 4:e person i hytten på utvalda avgångar

Gäller för 1:a samt 2:a person i hytten.

* Free at Sea priser:

 • 6-8 nätter: 1 550 kr/person
 • 9-11 nätter: 2 070 kr/person
 • 12-14 nätter: 2 590 kr/person
 • 15-17 nätter: 3 110 kr/person
 • Minst 18 nätter: 3 630 kr/person

Uppgraderingen kan göras t o m 72 tim före avresan.

Rabatt 50%

Hela 50% rabatt på alla kryssningar med Norwegian Cruise Line!

OBS! Rabatten är avdragen alla priser på hemsidan.

Rabatt på flyg

Boka din kryssning i Europa med Norwegian Cruise Line nu och få upp till 3 000 kr per person i rabatt på flyg!

För boende i studio, insides- och utsideshytt – 1 500 kr per person i rabatt
För boende i balkonghytt eller bättre – 3 000 kr per person i rabatt
Flygrabatten gäller för 1:a och 2:a person i hytten.

OBS! Flygbiljetter kan inte beställas online. Hitta dit kryssning på vår hemsida, och kontakta kundservice för reservation av flygbiljetter.

Se alla kampanjer!

Kryssningar

Här kan du se exempel på rutter och datum från de olika hamnarna. Klicka på länken och läs mer om kryssningen!

Pst Tryck på kartan för att göra den större!

 • 10-nätters kryssningar

  Från Lissabon: 21.11., 1.12., 5.1., 26.1., 16.2., 9.3.
  Från Malaga: 29.11., 3.1., 24.1., 14.2., 7.3.
  Från Santa Cruz de Tenerife: 4.12., 8.1., 29.1., 19.2.

  Exempel på rutt: Lissabon – Till sjöss – Funchal – Santa Cruz de Tenerife – Las Palmas – Arrecife – till sjöss – Gibraltar – Malaga – Cadiz – Lissabon

  Boka »

 • 11-nätters kryssningar

  Från Lissabon: 11.12., 15.1., 5.2., 26.2.
  Från Malaga: 9.12., 13.1., 3.2., 24.2.
  Från Santa Cruz de Tenerife: 18.1., 8.2., 1.3.

  Exempel på rutt: Malaga – Cadiz – Lissabon – Till sjöss – Funchal – Santa Cruz de Tenerife – Las Palmas – Puerto del Rosario – Arrecife – Till sjöss – Gibraltar – Malaga

  Boka »

 • 13-nätters kryssningar

  Från Santa Cruz de Tenerife: 14.12., 12.3.

  Exempel på rutt: Santa Cruz de Tenerife – Las Palmas – Puerto del Rosario – Arrecife – Till sjöss – Gibraltar – Malaga – Cadiz – Lissabon – Till sjöss – Funchal – Funchal – Santa Cruz de La Palma – Santa Cruz de Tenerife

  Boka »

 • 14-nätters kryssningar

  Från Lissabon: 22.12., 19.3.
  Från Malaga: 17.3.

  Exempel på rutt: Lissabon – Till sjöss – Funchal – Funchal – Santa Cruz de La Palma – Puerto del Rosario – Santa Cruz de Tenerife – Las Palmas – Arrecife – Agadir – Casablanca – Ceuta – Malaga – Cadiz – Lissabon

  Boka »

Höjdpunkter

 • Freestyle Cruising

  Kryssningarna med Norwegian Cruise Line är kända för sin avslappnade atmosfär ombord. Norwegian Cruise Line kallar sig innovatören bland rederierna och har varit i framkant när det gäller att avskaffa traditionella serveringstider och fasta måltider. Istället kan alla i princip äta när de vill, och utbudet av restauranger är mycket stort.

 • Underhållning

  Det blir aldrig tråkigt ombord på ett av Norwegian Cruise Lines fartyg. Du kan underhållas från morgon till kväll. Upplev musikaler i Broadway-stil i fartygets stora teater, eller dansa till levande musik i en av fartygets lounger eller barer.

 • The Haven

  Dold på de övre däcken finns The Haven av Norwegian®, ett exklusivt område som endast är tillgängligt för gäster som bor i en av de lyxiga sviterna. Här kan du koppla av på The Haven Courtyard, med en privat pool och soldäck, bli bortskämd av din egen butler och njuta av fantastiska måltider i områdets egna restauranger. Bara några steg bort har du tillgång till unika specialrestauranger, prisbelönta shower och alla andra spännande aktiviteter som fartyget har att erbjuda.

 • Restauranger

  Det största utbudet av restauranger på de sju haven finns utan tvekan ombord på Norwegian Cruise Lines fartyg. Det finns upp till 16 restauranger ombord, varav ett brett urval av specialrestauranger kompletterar den kulinariska upplevelsen. Ät varje kväll på en av de olika restaurangerna, eller hitta din favoritplats på en av à la carte-restaurangerna.

Övrig information

I kryssningspriset ingår:

 • Hytt med hög standard
 • Möjlighet att äta dygnet runt
 • Iste, smaksatt vatten (buffé endast), juicer (frukost och buffé), kaffe och isvatten
 • Simbassänger och bubbelpooler
 • Ett stort gym med havsutsikt
 • Kunnig personal och aktiviteter anpassade för barn
 • Brett utbud av underhållning, såsom teater, stand-up komedi och levande musik
 • Upp till 22 olika barer och lounger
 • Alla skatter och hamnavgifter

Att boka en kryssning hos oss är enkelt. Du kan boka online, eller genom att kontakta vår kundservice på mejl, chatt eller telefon. Din bokning är endast preliminär, så länge anmälningsavgiften inte är betalad.

Anmälningsavgiften för en kryssning med Norwegian Cruise Line är Line är 20 % av resan pris. Slutbetalningen skall vara Kryssningscenter tillhanda senast 65 dagar före avresedagen. Vid bokning av Garden Villa eller vissa sviter är anmälningsavgiften 20% av resans pris och slutbetalningen skall vara Kryssningscenter tillhanda senast 122 dagar före avresedagen. Vid bokning därefter skall hela beloppet betalas direkt vid bokningstillfället.

Kryssningscenter är en del av den privatägda svenska researrangören Travel Specialist Group som startade år 2001. Målsättningen är att skapa ett varuhus för kryssningar, där allt finns under samma tak. Vi strävar efter att underlätta bokningen av kryssningarna så att de flesta kryssningar ska kunna bokas online. För detta ändamål har vi marknadens mest avancerade online bokningssystem till ditt förfogande.

Vi tar ingen serviceavgift för kryssningsbokningar, så kryssningarna kan bokas på Kryssningscenter till samma pris och ibland t o m ännu billigare än på de olika rederiernas egna hemsidor.

Vi älskar kryssningar, och har själva kryssat med de flesta rederier. Vi delar gärna med oss av vår kunskap, och gör allt för att hjälpa dig med att hitta din drömkryssning.

Kryssningscenter har prisgaranti och vi garanterar att du hos oss alltid får en kryssning till marknadens bästa pris.

Har du SAS Eurobonus, Norwegian Reward eller Finnair Plus tjänar du CashPoints på alla våra kryssningar!