Flygrabatt upp till 3300 kr och 35% rabatt på kryssningar!

Boka kryssning

Free at Sea med Norwegian Cruise Line

När du kryssar med Norwegian Cruise Line väljer du vad du önskar inkluderat i ditt kryssningspris och kan själv komponera din drömkryssning.

På Norwegian Cruise Line erbjuds så mycket underhållning att man aldrig hinner ha tråkigt. Det finns pooler, bubbelbad och vattenruschbanor: dessutom finns linbana, klättervägg, minigolfbana och bungy–studsmatta. En fullspäckad dag rundas lämpligen av med en Broadwayshow i teatern.

Ombord på Norwegian Cruise Line finns även det exklusiva spa-konceptet Mandara Spa. Här finns allt som hör till en avkopplande, rogivande tillvaro. I anknytning till Mandara Spa finns ett välutrustat gym med fantastisk havsutsikt. På gymmet finns även kvalificerad personlig tränare.

Kampanjer

Prisexempel

Medelhavet 9 nätter med Norwegian Prima

Rutt: Civitavecchia, Rom – Neapel – Cagliari, Sardinia – Livorno – Livorno – Cannes – Marseille – Palma de Mallorca – Ibiza – Barcelona

Pris per person
Insideshytt från 10 153 kr
Balkonghytt från 11 854 kr

Pris per person inkl. flyg från Stockholm och transfer t/r
Insideshytt från 12 760 kr
Balkonghytt från 12 685 kr

Pris per person inkl. flyg från Köpenhamn och transfer t/r
Insideshytt från 12 965 kr
Balkonghytt från 12 895 kr

Free at Sea 2 268 kr per person

Medelhavet 12 nätter med Norwegian Epic

Rutt: Trieste (Venedig) – Koper – Dubrovnik – Kotor – Korfu – Taranto – Valletta – Messina, Sicilien – Neapel – Livorno – Livorno – Cannes – Civitavecchia, Rom

Pris per person
Insideshytt från 7 983 kr
Balkonghytt från 12 505 kr

Pris per person inkl. flyg från Stockholm och transfer t/r
Insideshytt från 12 995 kr
Balkonghytt från 15 635 kr

Pris per person inkl. flyg från Köpenhamn och transfer t/r
Insideshytt från 11 230 kr
Balkonghytt från 13 980 kr

Free at Sea 2 838 kr per person

Island 10 nätter med Norwegian Star

Rutt: Reykjavik – Djupivogur – Akureyri – Isafjördur – Till havs – Nanortalik – Paamiut – Nuuk – Till havs – Till havs – Reykjavik

Pris per person
Insideshytt från 6 510 kr
Balkonghytt från 16 754 kr

Pris per person inkl. flyg från Stockholm och transfer t/r
Insideshytt från 11 610 kr
Balkonghytt från 20 085 kr

Pris per person inkl. flyg från Köpenhamn och transfer t/r
Insideshytt från 11 530 kr
Balkonghytt från 19 995 kr

Free at Sea 2 268 kr per person

Alla kryssningar

Fly bort från den kalla danska vintern och njut av soliga dagar i Karibien, upplev fantastiska sevärdheter i Asien eller den spännande djurlivet i Afrika. Valet är ditt, och det finns ett hav av spännande kryssningar att välja mellan!

Höjdpunkter

 • Freestyle Cruising

  Kryssningarna med Norwegian Cruise Line är kända för sin avslappnade atmosfär ombord. Norwegian Cruise Line kallar sig innovatören bland rederierna och har varit i framkant när det gäller att avskaffa traditionella serveringstider och fasta måltider. Istället kan alla i princip äta när de vill, och utbudet av restauranger är mycket stort.

 • Underhållning

  Det blir aldrig tråkigt ombord på ett av Norwegian Cruise Lines fartyg. Du kan underhållas från morgon till kväll. Upplev musikaler i Broadway-stil i fartygets stora teater, eller dansa till levande musik i en av fartygets lounger eller barer.

 • The Haven

  Dold på de övre däcken finns The Haven av Norwegian®, ett exklusivt område som endast är tillgängligt för gäster som bor i en av de lyxiga sviterna. Här kan du koppla av på The Haven Courtyard, med en privat pool och soldäck, bli bortskämd av din egen butler och njuta av fantastiska måltider i områdets egna restauranger. Bara några steg bort har du tillgång till unika specialrestauranger, prisbelönta shower och alla andra spännande aktiviteter som fartyget har att erbjuda.

 • Restauranger

  Det största utbudet av restauranger på de sju haven finns utan tvekan ombord på Norwegian Cruise Lines fartyg. Det finns upp till 16 restauranger ombord, varav ett brett urval av specialrestauranger kompletterar den kulinariska upplevelsen. Ät varje kväll på en av de olika restaurangerna, eller hitta din favoritplats på en av à la carte-restaurangerna.

Övrig information

I kryssningspriset ingår:

 • Hytt med hög standard
 • Möjlighet att äta när som helst på dygnet
 • Iste, smaksatt vatten (buffé endast), juicer (frukost och buffé), kaffe och isvatten
 • Simbassänger och bubbelpooler
 • Ett stort gym med havsutsikt
 • Kunnig personal och aktiviteter anpassade för barn
 • Brett utbud av underhållning, såsom teater, stand-up komedi och levande musik
 • Upp till 22 olika barer och lounger
 • Alla skatter och hamnavgifter

Att boka en kryssning hos oss är enkelt. Du kan boka online, eller genom att kontakta vår kundservice på mejl, chatt eller telefon. Din bokning är endast preliminär, så länge anmälningsavgiften inte är betalad.

Anmälningsavgiften för en kryssning med Norwegian Cruise Line är Line är 20 % av resan pris. Slutbetalningen skall vara Kryssningscenter tillhanda senast 65 dagar före avresedagen. Vid bokning av Garden Villa eller vissa sviter är anmälningsavgiften 20% av resans pris och slutbetalningen skall vara Kryssningscenter tillhanda senast 122 dagar före avresedagen. Vid bokning därefter skall hela beloppet betalas direkt vid bokningstillfället.

Kryssningscenter är en del av den privatägda svenska researrangören Travel Specialist Group som startade år 2001. Målsättningen är att skapa ett varuhus för kryssningar, där allt finns under samma tak. Vi strävar efter att underlätta bokningen av kryssningarna så att de flesta kryssningar ska kunna bokas online. För detta ändamål har vi marknadens mest avancerade online bokningssystem till ditt förfogande.

Vi tar ingen serviceavgift för kryssningsbokningar, så kryssningarna kan bokas på Kryssningscenter till samma pris och ibland t o m ännu billigare än på de olika rederiernas egna hemsidor.

Vi älskar kryssningar, och har själva kryssat med de flesta rederier. Vi delar gärna med oss av vår kunskap, och gör allt för att hjälpa dig med att hitta din drömkryssning.
Kryssningscenter har prisgaranti och vi garanterar att du hos oss alltid får en kryssning till marknadens bästa pris.
Har du SAS Eurobonus, Norwegian Reward eller Finnair Plus tjänar du CashPoints på alla våra kryssningar!