Spara upp till 3 000 kr per hytt på kryssningar från New York!

Boka kryssning

Få upp till 3 000 kr per hytt i rabatt på kryssningar med MSC Cruises från New York!

5 anledningar till att starta sin kryssning i New York:

  1. Kulturella attraktioner: New York är hem för en mängd olika museer, teatrar, konserthallar och andra kulturella platser som Broadway och Lincoln Center.
  2. Mat och dryck: New York är känt för sin matkultur och har ett brett utbud av matställen som serverar allt från street food till gourmetrestauranger. Dessutom är det en stad där man kan prova på olika typer av drycker från kaffe till cocktailbarer.
  3. Shopping: New York är känt för sina shoppingmöjligheter. Här finns allt från exklusiva butiker på Fifth Avenue till marknader i Brooklyn.
  4. Arkitektur: New York är en stad med en varierad arkitektur. Det finns allt från historiska byggnader till moderna skyskrapor.
  5. Historia: New York har en rik historia som sträcker sig tillbaka till den amerikanska revolutionen. Staden har spelat en viktig roll i USA:s historia och besökare kan besöka olika historiska platser som frihetsgudinnan och Ellis Island.

Oavsett vad ens intressen är finns det något att se och göra i denna spännande stad.

Easy dryckespaket kan bokas med 40% rabatt! Läs mer om dryckespaketen här. 

Rabatten är avdragen alla priser på hemsidan.

 

Priserna är i mån av tillgång och kan inte kombineras med andra erbjudanden förutom MSC Voyagers Club. Gäller endast individuella nybokningar.

25/10 2023-15/1 2024