Få 200 € i ombordkredit i MSC Yacht Club!

Boka kryssning

Upplev MSC Yacht Club med ett helt speciellt erbjudande! När du bokar får du 200 € i ombord-kredit per hytt på utvalda 7-nätters kryssningar med avresa fram till den 30 april 2024.

Boka online med priskod: YACHT CLUB PROMO

MSC YACHT CLUB

MSC Yacht Club är en exklusiv upplevelse ombord på MSC Cruises fartyg, som erbjuder lyx, komfort och privatliv. Yacht Club är som ett fartyg i fartyget och är utformat för att ge gästerna en känsla av att vara på ett privat lyxresort mitt ute på havet.

MSC Yacht Club-fördelar

1. Exklusiv boende: Gäster som bokar MSC Yacht Club bor i rymliga sviter som är elegant inredda med lyxiga bekvämligheter och möbler. Nästan alla sviter har en privat balkong med fantastisk havsutsikt, och vissa har till och med privata jacuzzis.

2. Dedikerad personal: MSC Yacht Club-gäster har tillgång till en dedikerad concierge-service som är tillgänglig 24/7. Personalen finns där för att tillgodose dina behov och önskemål, från att hjälpa med reservationer till att arrangera skräddarsydda upplevelser.

3. Exklusiva faciliteter: MSC Yacht Club har sina egna privata områden på fartyget, inklusive en privat lounge och restaurang där gästerna kan njuta av måltider i en lugn och elegant atmosfär. Det finns också en privat pool- och solterrass för MSC Yacht Club-gäster där du kan koppla av och njuta av solen i lugn och ro.

4. Allt inkluderat: När du bokar MSC Yacht Club ingår nästan allt i priset. Detta inkluderar premiumdrycker, gourmetmåltider, premium wifi och mer. Du behöver inte oroa dig för extra kostnader eftersom nästan allt är täckt.

5. Prioriterad ombordstigning och avstigning: MSC Yacht Club-gäster har prioriterad ombordstigning och avstigning, vilket innebär att du kan undvika långa köer och snabbt komma ombord på fartyget och enkelt lämna det i slutet av kryssningen.

6. Skräddarsydda upplevelser: MSC Yacht Club-personalen finns tillgänglig för att hjälpa dig planera skräddarsydda upplevelser på dina utflykter, och de kan ordna allt från privata turer till speciella evenemang för att göra din resa ännu mer minnesvärd.

Sammanfattningsvis är MSC Yacht Club ett unikt och exklusivt sätt att uppleva en kryssningsresa på, som ger dig möjlighet att njuta av all den komfort och lyx du kan önska medan du utforskar spännande destinationer runt om i världen. Det är en perfekt möjlighet för dem som söker en oförglömlig och problemfri kryssningsupplevelse.

Priserna är i mån av tillgång och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

15/9-15/12 2023