All-inclusive – 3 förmåner!

Boka kryssning

Celebrity Cruises kryssningar är nu all inclusive! I priset för kryssningarna ingår förutom helpension även ett dryckespaket, ett onlinepaket och serviceavgifter till fartygets besättning.

I Always Included som inkluderas i priset ingår Classic dryckespaket, Surf internetpaket och serviceavgifter till fartygets besättning. Om du vill uppgradera ditt servicepaket kan du göra det nu till ett riktigt bra pris. Välj något av följande:

  • Elevate: Premium dryckespaket, Surf internetpaket, upp till 200 USD i fickpengar per person och serviceavgifter till fartygets personal. Tilläggsavgift 264 kr per person/dag.
  • Indulge: Premium dryckespaket, Internetpaket, upp till 400 USD i fickpengar per person och serviceavgifter till fartygets personal. Tilläggsavgift 528 kr per person/dag.

Läs mer om de tjänster som ingår i priset!

Gäller på nya individuella bokningar. Uppgradering säljs för hela kryssningen och är inte möjligt att köpa per dag. Dryckespaket inkluderar inte drycker som säljs i presentbutiker, minibar eller via rumsservice. Tillgång till dryckespaket varierar beroende på fartyg. Du måste vara minst 21 år för att konsumera alkohol. Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

Tills vidare