Boka kryssning  Crystal Cruises

Under en kryssning med lyxrederiet Crystal Cruises får du njuta av 6-stjärnig service, fantastiska måltider och vin av toppkvalitet. Njut av en behagligt kravlös semester i lyxstil; i kryssningens pris ingår både champagne och kvalitetsviner samt måltider i fartygens eleganta restauranger!

CashPoints från
Kryssningscenter

Boka valfri kryssning så tjänar du CashPoints. Beroende på rederi tjänar du 3-5 % av kryssningens totalpris. Jämför olika alternativ och välj din egen favoritresa bland tusentals kryssningar.Det mesta är inkluderat under en kryssning med Crystal Cruises. Du behöver inte bekymra dig om betalningar ombord, eftersom alla drycker och måltider ingår i kryssningens pris.
Dessa specialvillkor gäller för kryssningsresor med Crystal Cruises förmedlade av Kryssningscenter.


Mer aktiviteter, samma intima lyxkänsla

Crystal Cruises fyller en lucka på kryssningsmarknaden, som skiljer det från andra lyxrederier. Ombord rederiets två kryssningsfartyg, med plats för 900–1100 passagerare, får man varierad underhållning och aktiviteter, men samtidigt kan man njuta av de högklassiga restaurangerna och den personliga servicen som är typiskt för mindre lyxfartyg. Det mångsidiga programmet bjuder både på föreläsningar, golfkurser, konstlektioner samt aktiviteter för barn i åldern 3–17. 

 

6-stjärniga kryssningar

Crystal Cruises bjuder på sann lyx i ordets alla bemärkelser; mat, dryck, service och bekvämlighet. Rederiet har vunnit flera priser som bästa rederi i sin kategori, bl.a. Condé Nast Traveler Readers Choice Award hela 20 gånger!

 

I priset ingår ett brett urval av kvalitetsviner, champagne och andra alkoholhaltiga drycker, juice, specialkaffe och vatten. På fartygen finns också tre specialrestauranger där du kan äta middag utan extra kostnad en gång under kryssningens tid. På populära Silk Road serveras asiatisk fusionsmat, och även The Sushi Bar och italienska Prego är favoriter för många, så boka din plats i tid!

 

Flottan växer

De som längtar efter extrem lyx, kan istället för de större fartygen välja att semestra på rederiets lyxyacht med plats för 62 passagerare, Crystal Espirit. Inom den närmsta framtiden kommer flottan att växa med tre splitternya kryssningsfartyg och ytterligare en lyxyacht.  

Crystal Esprit

Crystal Esprit är Crystal Cruises lyxyacht, som tack vare sin lilla storlek kan erbjuda en upplevelse som skiljer sig från vad rederiets andra större fartyg erbjuder. På yachten får du, som brukligt är på rederiets fartyg, njuta av personlig service och läcker gourmetmat. Yachten byggdes redan år 1988 men kom i Crystal Cruises ägo först år 2015 då hon samtidigt genomgick en omfattande renovering. På fartyget finns plats för 62 passagerare och 90 besättningsmedlemmar. 

Läs mer »

Byggnadsår: 1988

Renoverat: 2015

Längd: 85 m

Bruttotonnage: 3 370 t

Passagerare: 62

Personal: 90


Crystal Serenity

Crystal Serenity är ett modernt och elegant kryssningsfartyg, och väl ombord får du njuta av personlig service, gourmetmat och kvalitetsviner. Crystal Serenity sattes i trafik år 2003. Fartyget genomgick en renovering för miljontals dollar år 2013, och har blivit renoverad igen hösten 2018. Crystal Serenity är något större än sitt systerfartyg och har plats för 1070 passagerare. På det fräscht inredda lyxfartyget finns bland annat ett tjusigt pooldäck, tennisbana och puttningsbana.

Läs mer »

Byggnadsår: 2003

Renoverat: 2013/2018

Längd: 250 m

Bruttotonnage: 68 870 t

Passagerare: 1070

Personal: 650


Crystal Symphony

Crystal Symphony är ett modernt och elegant kryssningsfartyg, och erbjuder personlig service, gourmetmat och kvalitetsviner. Fartyget sjösattes redan år 1995, men genom åren har hon genomgått ett flertal renoveringar för miljontals dollar. Senaste gången fartyget moderniserades var i oktober 2017.  På det fräscht inredda lyxfartyget finns bland annat ett elegant pooldäck, tennisbana och puttningsbana. På fartyget finns plats för 922 passagerare och 545 besättningsmedlemmar. 

Läs mer »

Byggnadsår: 1995

Renoverat: 2017

Längd: 238 m

Bruttotonnage: 51 044 t

Passagerare: 922

Personal: 545Ombord på Crystal Cruises fartyg äter du gott. Restaurangernas gourmetmat lagas av färska råvaror och erbjuder fräscha smaker och läckra recept. Alla fartygets restauranger ingår i kryssningens pris – du får även äta på specialrestaurangerna utan extra kostnad minst en gång under kryssningen.


På en kryssning med Crystal Cruises får du varierad underhållning och aktiviteter såsom på större kryssningsfartyg, men samtidigt kan du njuta av de högklassiga restaurangerna och den personliga servicen som är typiskt för mindre lyxfartyg. 


På en kryssning med Crystal Cruises får du förstklassig service. För varje passagerare ombord på fartyget, finns det 0,6 besättningsmedlemmar – du kan alltså vara helt säker på att servicen blir personlig!