Black Friday

Boka kryssning

Galna Black Friday-erbjudanden!!

Om du funderar på att boka en kryssning har vi årets galnaste erbjudanden just nu! Om du bokar nu kan du få bra rabatter på kryssningar, flyg, dryckespaket och till och med få fickpengar ombord inkluderade i priset. Lämna mörkret och vintern bakom dig och åk iväg till värmen, eller boka drömresan till våren eller sommaren redan nu.

Boka online eller kontakta vår kundtjänst på telefon 08-545 207 75, e-post info@kryssningscenter.se eller chatt.

Ps. Vår online bokning är helt utan förpliktelse och handpenning betalas vanligtvis först några dagar efter att du har gjort din bokning.

Se alla våra fantastiska Black Friday-erbjudanden här »

Vinn ett presentkort på en kryssning!

Prenumerera på Kryssningscenters nyhetsbrev och vinn ett presentkort på en kryssning värt 1500 kr.

Prenumererar du inte på Kryssningscenters nyhetsbrev än?

Nu är perfekta tillfället att prenumerera på nyhetsbrevet, eftersom alla prenumeranter kommer att delta i en utlottning av ett presentkort värt 1500 kr. Dragningen kommer att äga rum 15.12.2023 och vi kommer att kontakta vinnaren personligen.

Prenumeranter på nyhetsbrevet kommer att vara bland de första att få information om rabatter och erbjudanden från olika rederier, samt de senaste nyheterna från kryssningsvärlden. Vi delar också med oss av information om kryssningssemestrar och andra roliga nyheter via nyhetsbrevet. Du kan när som helst avregistrera dig, så om du bara vill delta i prisdragningen kan du därefter avregistrera dig från e-postlistan. Men varför skulle du vilja det? Dina personuppgifter kommer inte att lämnas ut till tredje part. Du kan prenumerera via länken nedan.

Delta i utlottningen! »

 

Royal Caribbean – Spara upp till 7 765 kr per hytt!

Royal Caribbeans fartyg är några av de mest moderna och innovativa i världen. Royal Caribbean har skapat en kryssningsmiljö som tilltalar gäster i alla åldrar. Det finns barn- och ungdomsklubbar med aktiviteter och underhållning skräddarsydda för unga resenärer.

Förutom simbassänger och jacuzzis kan gästerna njuta av aktiviteter som klätterväggar, surf simulatorer, skridskobanor och zipliner, allt beroende på fartygets faciliteter. Det erbjuds ett brett utbud av restauranger och barer ombord, och på kvällarna spännande shower, musikaler, konserter och mycket mer.

Royal Caribbean erbjuder kryssningar till en rad spännande destinationer över hela världen, inklusive Karibien, Medelhavet, Asien och Alaska.

Norwegian Cruise Line – Free at Sea

Hos Norwegian Cruise Line finns det ett brett utbud av underhållning och det är ingen risk för att du får tråkigt. Det finns pooler, bubbelpooler, vattenrutschbanor, zipline, minigolfbana och bungy trampolin. Avrunda en dag full av aktiviteter med en Broadwayföreställning på teatern eller sjung med i pianobaren.

Uppgradera din kryssning till all inclusive! Boka nu och få 50% rabatt på Free at Sea-förmåner. Norwegian Cruise Line erbjuder också 50 % rabatt på kryssningar och upp till 3 500 kr i rabatt på flygresor.

Free at Sea inkluderar dryckespaket, middagar i specialrestauranger, internet-paket och rabatt på utflykter.

Norwegian Cruise Lines Black Friday-kampanjer

MSC Cruises – med moderna fartyg till dina favoritdestinationer

MSC Cruises erbjuder nu rabatterade priser på sina sommarkryssningar 2024 i Medelhavet, Nordeuropa, Karibien och Nordamerika. Du kan spara upp till 2 000 kr per person på utvalda kryssningar. Rabatten är automatiskt avdragen alla priser på vår hemsida. Om kryssningen är en del av kampanjen, hittar du information om detta i kryssningens rubrik, till exempel ”MSC Package – Östra Karibien 7 nätter New York/New York – SUMMER DEAL”.

Vid bokningen har du även möjlighet att lägga till Easy-dryckespaketet till ett rabatterat pris, 230 kr per dag per person (normalt 420-460 kr per dag per person). Priset som inkluderar det rabatterade dryckespaketet kommer att vara angivet i kryssningens rubrik (SUMMER DEAL WITH EASY DRINK) i samband med kampanjen i vår online bokning.

MSC Cruises Black Friday-kampanjer

Celebrity Cruises – modern elegans

Celebrity Cruises moderna fartyg kryssar världen runt, i bl a Medelhavet, Karibien, Asien och Australien. Dessa kryssningar erbjuder en ny typ av lyx: moderna hytter, fräsch design, innovativa lösningar, personlig service, underhållning i världsklass och en avslappnad atmosfär. Rederiet är perfekt för par och grupper av vänner.

Celebrity Cruises i ett nötskal:

 • Unika rutter
 • Modern konst och design
 • Hytter och sviter där varje detalj är genomtänkt
 • Stort utbud av fina restauranger
 • Välbefinnande i alla former: i spa, pool och gym

 

Celebrity Cruises Black Friday-kampanjer

Andra populära rederier

Costa Cruises, Azamara Cruises, Princess Cruises och Holland America Line

 • Black Friday hos Costa Cruises!

  Black Friday hos Costa Cruises!

  Costa Cruises

  Black Friday-priser hos Costa Cuises! Oavsett om du vill göra en kort weekendresa eller en längre resa, har Costa Cruises ett brett utbud av rutter och upplevelser som passar dina behov och önskemål.

  Kampanjperiod: 8/11-12/12 2023

Deluxe-rederier

Explora Journeys, Silversea, Oceania Cruises och Seabourn