Boka kryssning

Galna Black Friday erbjudanden!!

Om du funderar på att boka en kryssning har vi årets galnaste erbjudanden just nu! Om du bokar nu kan du få bra rabatter på kryssningar, flyg, dryckespaket och till och med få fickpengar ombord inkluderade i priset. Lämna mörkret och vintern bakom dig och åk iväg till värmen, eller boka drömresan till våren eller sommaren redan nu.

Boka online eller kontakta vår kundtjänst på telefon 08-545 207 75, e-post info@kryssningscenter.se eller chatt.

Ps. Vår online bokning är helt utan förpliktelse och handpenning betalas vanligtvis några dagar efter att du har gjort din bokning.

Se alla våra fantastiska Black Friday-erbjudanden här »

Royal Caribbean – Spara upp till 6 665 kr per hytt!

Drömmer du om en kryssning på ett av världens största kryssningsfartyg? Låt din dröm gå i uppfyllelse och ta del av Royal Caribbeans Black Friday-erbjudanden! Du får 30% rabatt på alla kryssningar och dessutom en extra Black Friday-rabatt på upp till 6 665 kr.

Medelhavet

Ovanstående rabatter kan kombineras med extra rabatt på upp till 2 900 kr. Detta innebär att att du kan spara upp till 9 565 kr på kryssningar i Europa med Royal Caribbean! Royal Caribbeans ger också extra rabatter för barn på kryssningar i Europa sommaren 2023, så hela familjen kan kryssa till ett bra pris.

Sommaren 2023 kommer Royal Caribbean två av rederiets mest populära fartyg,  Symphony of the Seas och Odyssey of the Seas att kryssa i Medelhavet. Båda fartygen är fulla av moderna innovationer, roliga aktiviteter och underhållning i världsklass.

Royal Caribbean kryssar till både östra och västra Medelhavet. I östra Medelhavet kan du uppleva de grekiska skärgårdspärlorna Mykonos och Santorini, samt det historiska Kusadasi i Turkiet. I västra Medelhavet är höjdpunkterna bland annat fartfyllda Barcelona, Mallorcas soliga stränder och charmerande Neapel i södra Italien.

7-nätters kryssning i Medelhavet från 6405 kr »

Karibien

Världens största fartyg kryssar i Karibien året runt. Symphony of the Seas systerfartyg Wonder of the Seas, Harmony of the Seas och Oasis of the Seas erbjuder oförglömliga upplevelser under den varma karibiska himlen. Fartygen i Oasis-klassen har ett stort utbud av attraktioner, till exempel vattenteatern AquaTheater, Broadway-musikaler, en linbana och vattenrutschbanor.

Fartygen kryssar i hela Karibien och du kan uppleva tropiska destinationer i västra Karibien som Mexiko, Honduras, Jamaica och Caymanöarna. I östra Karibien kan du njuta av vackra öar som Puerto Rico, St. Thomas och St Maarten.

7-nätters kryssning i Karibien från 5645 kr »

Royal Caribbeans Black Friday-kampanjer

Norwegian Cruise Line – Free at Sea

Hos Norwegian Cruise Line finns det ett brett utbud av underhållning och det är ingen risk för att du får tråkigt. Det finns pooler, bubbelpooler, vattenrutschbanor, zipline,  minigolfbana och bungy trampolin. Avrunda en dag full av aktiviteter med en Broadwayföreställning på teatern eller sjung med i pianobaren.

Norwegian Cruise Line erbjuder 50 % rabatt på kryssningar och upp till 5 500 kr i rabatt på flygresor. Och det bästa av allt är att kampanjen kan kombineras med ”Free at Sea”, så att du kan uppgradera din kryssning till all-inclusive från bara 1 050 kr per person.

7-nätters kryssning från 5474 kr »

Norwegian Cruise Lines Black Friday-kampanjer

MSC Cruises – med moderna fartyg till dina favoritdestinationer

Få upp till 2 200 kr per person i rabatt på kryssningar i Karibien, Norra Europa och Emiraterna.

MSC Cruises helt nya MSC World Europa kommer att kryssa i det soliga Mellanöstern under vintersäsongen 2022/2023. Eller passa på och få ett kanondeal på kryssningar med MSC Virtuosa från Hamburg eller MSC Grandiosa i Medelhavet.

Black Friday-rabatten kan kombineras med 40% rabatt på dryckespaket, gratis barn på kryssningar i Karibien och rabatterade priser på enkelhytter.

Kryssningar från Dubai eller Doha från 5549 kr per person »

Kryssningar från Hamburg från 4 099 kr per person »

Kryssningar i Karibien från 4 259 kr per person »

 

MSC Cruises Black Friday-kampanjer

Andra populära rederier

Celebrity Cruises, Costa Cruises och Holland America Line

Deluxe-rederier

Azamara, Oceania Cruises och Seabourn