Boka kryssning  Azamara

På kryssningarna med Azamara erbjuds du mer tid på resmålen än hos andra rederier. På de 5-stjärniga kryssningarna får du verkligen möjlighet att utforska intressanta resmål samt njuta av god mat och bra service. Kryssningarna med Azamara går bl a till Medelhavet, i Karibien och Asien.

CashPoints från
Kryssningscenter

Boka valfri kryssning så tjänar du CashPoints. Beroende på rederi tjänar du 3-5 % av kryssningens totalpris. Jämför olika alternativ och välj din egen favoritresa bland tusentals kryssningar.Planerar du din första kryssning med Azamara? Här hittar du svaren på många av de frågor som säkert har om kryssningarna. Om du fortfarande undrar över någonting så hjälper vår kundtjänst dig gärna.
Azamaras lojalitetsprogram heter Le Club Voyage. Som medlem i programmet får du utmärkta rabatter och förmåner enligt en stege med fem olika nivåer, var och en med sina förmåner. 
Dessa särskilda resevillkor gäller kryssningar med RCL Cruises Ltd (Azamara) förmedlade av Kryssningscenter.
Du kan njuta av lyxen på Azamara kryssningar, även om du rör dig med hjälpmedel. Rederiet gör sitt bästa för att åstadkomma en oförglömlig kryssningssemester med full service, även för personer, som har särskilda behov på grund av ett handikapp eller en sjukdom.
Drycker är inkluderade i priser på Azamaras kryssningar, men om du önskar bredare dryckesutbud, kan du köpa dryckes- eller vinpaket.


Azamara - kryssningar för de som älskar att resa!

På de högklassiga kryssningarna med Azamara erbjuds du mer tid på resmålen än hos andra rederier. Varför bara vara i land under en halv dag när du kan vara på ett spännande resmål en hel dag, från morgon till kväll – eller varför inte över natten? Tack vare den generösa tiden på resmålen och med hjälp av den kvalificerade personalen hinner du verkligen uppleva mycket!

 

Du kan ge dig ut på vandring, besöka konstgallerier, butiker, marknader samt äta middag på en liten restaurang med lokalbefolkningen. Det finns även möjligheter att besöka landsbygden eller städer som finns längre in i landet. På en kryssning med Azamara behöver man inte stressa i onödan.

 

Azamaras flotta

Azamaras flotta består av tre exklusiva fartyg: Azamara Journey, Azamara Quest och Azamara Pursuit. Azamara Journey och Azamara Quest renoverades i början av 2016 och fick en modernare inredning. Man tog hänsyn till kundernas idéer vid renoveringen och atmosfären ombord är nu inspirerad av de fyra elementen i naturen.

 

Den lite mindre storleken möjliggör för fartygen att besöka mindre hamnstäder. Detta innebär också att det går snabbare och smidigare att ta sig från hamnarna till städernas centrum. 

 

Personlig service

I priset på en kryssning med Azamara ingår ett brett utbud av olika tjänster, såsom måltider, drycker och serviceavgifter. Den vänliga och serviceinriktade personalen ger en personlig service och kommer t o m ihåg vad du heter och känner till dina önskemål. Den personliga servicen skapar en trivsam atmosfär ombord.

Azamara Journey

Azamara är ett femstjärnigt kryssningsvarumärke. Fartygen är förhållandevis små, med passagerarkapacitet på 690 personer. Tack vare den lilla storleken har fartygen tillgång till ett antal mindre hamnar som Monaco, Amalfi och hjärtat av Bangkok. De 390 besättningsmedlemmarna tar väl hand om passagerarna ombord. 

Läs mer »

Byggnadsår: 2000

Renoverat: 2016

Längd: 180 m

Bruttotonnage: 30 277 t

Passagerare: 690

Personal: 408


Azamara Pursuit

Azamara är ett femstjärnigt kryssningsvarumärke. Fartygen är förhållandevis små, med passagerarkapacitet på 690 personer. Tack vare den mindre storleken har fartygen tillgång till ett antal mindre hamnar som Marseille, Amalfi och hjärtat av Bangkok. De 390 besättningsmedlemmarna tar väl hand om passagerarna ombord. Efter en totalrenovering sattes Azamara Pursuit i trafik i augusti 2018.

Läs mer »

Byggnadsår: 2001

Renoverat: 2018

Längd: 180 m

Bruttotonnage: 30 277 t

Passagerare: 690

Personal: 408


Azamara Quest

Azamara är ett femstjärnigt kryssningsvarumärke. Fartygen är förhållandevis små, med passagerarkapacitet på 690 personer. Tack vare den lilla storleken har fartygen tillgång till ett antal mindre hamnar som Marseille, Amalfi och hjärtat av Bangkok. De 390 besättningsmedlemmarna tar väl hand om passagerarna ombord. Rederiets båda fartyg renoverades fullständigt under våren 2016.

Läs mer »

Byggnadsår: 2000

Renoverat: 2016

Längd: 180 m

Bruttotonnage: 30 277 t

Passagerare: 690

Personal: 408På en kryssning med Azamara ingår verkligen mycket, och du behöver i princip inte ägna en tanke åt betalningar ombord.


Under fartygens renovering i början av 2016 genomgick även Spa Azamara en stor förändring, och bytte samtidigt namn till The Sanctum. Det finns även ett gym med bra urval av träningsapparater och gruppträningsklasser, såsom yoga i soluppgången.


Azamara arrangerar många s k Nights and Cool Places-utflykter kvällstid, Insider Access-utflykter med syfte att komma närmare det autentiska lokala livet samt AzAmazing Evenings-utflykter för att uppleva kulturutbudet på kvällarna.


Azamara Journey och Azamara Quest erbjuder sex olika alternativ för måltiderna, inkl rumsservice. Det är inga bestämda sittningar i restaurangerna utan man äter när man vill. Ombord finns även en vinkällare och alla hittar säkert ett vin som man tycker om. Man kan även få hjälp av en sommelier för att hitta rätt vin till rätt tillfälle. 


Semester är till för att uppleva nya saker och för att koppla av. Azamaras kryssningar erbjuder just detta. Du kan även pröva lyckan vid kasinots pokerbord eller läsa en bok i det mysiga biblioteket. På varje kryssning ordnas även ett poolparty där man absolut har tillstånd att dansa och ha kul.