Boka kryssning  Azamara Club Cruises

På kryssningarna med Azamara Club Cruises erbjuds du mer tid på resmålen än hos andra rederier. På de 5-stjärniga kryssningarna får du verkligen möjlighet att utforska intressanta resmål samt njuta av god mat och bra service. De två redan exklusiva fartygen renoverades i början av 2016 med ny teknik och inredning. Kryssningarna med Azamara Club Cruises går bl a till Medelhavet.

CashPoints från Kryssningscenter

Boka valfri kryssning så tjänar du CashPoints. Beroende på rederi tjänar du 4-5 % av kryssningens totalpris. Jämför olika alternativ och välj din egen favoritresa bland tusentals kryssningar.Om Azamara Club Cruises


Att göra ombordBra att vetaFartygUtflykterBästa erbjudandenLojalitetsprogram


Azamara Journey och Azamara Quest erbjuder sex olika alternativ för måltiderna, inkl rumsservice. Det är inga bestämda sittningar i restaurangerna utan man äter när man vill. Ombord finns även en vinkällare och alla hittar säkert ett vin som man tycker om. Man kan även få hjälp av en sommelier för att hitta rätt vin till rätt tillfälle. 
Semester är till för att uppleva nya saker och för att koppla av. Azamaras kryssningar erbjuder just detta. Du kan även pröva lyckan vid kasinots pokerbord eller läsa en bok i det mysiga biblioteket. På varje kryssning ordnas även ett poolparty där man absolut har tillstånd att dansa och ha kul.
Under fartygets renovering i början av 2016 genomgick även Spa Azamara en stor förändring, och bytte samtidigt namn till The Sanctum. Det finns även ett gym med bra urval av träningsapparater och gruppträningsklasser, såsom yoga i soluppgången.
Azamara arrangerar många s k Nights and Cool Places-utflykter kvällstid, Insider Access-utflykter med syfte att komma närmare det autentiska lokala livet samt AzAmazing Evenings-utflykter för att uppleva kulturutbudet på kvällarna.
På en kryssning med Azamara Cruises ingår verkligen mycket, och du behöver i princip inte ägna en tanke åt betalningar ombord.


Azamara Club Cruises - kryssningar för de som älskar att resa!

På de högklassiga kryssningarna med Azamara Club Cruises erbjuds du mer tid på resmålen än hos andra rederier. Varför bara vara i land under en halv dag när du kan vara på ett spännande resmål en hel dag, från morgon till kväll – eller varför inte över natten? Tack vare den generösa tiden på resmålen och med hjälp av den kvalificerade personalen hinner du verkligen uppleva mycket!

 

Du kan ge dig ut på vandring, besöka konstgallerier, butiker, marknader samt äta middag på en liten restaurang med lokalbefolkningen. Det finns även möjligheter att besöka landsbygden eller städer som finns längre in i landet. På en kryssning med Azamara Club Cruises behöver man inte stressa i onödan.

 

Azamaras flotta

Azamara Club Cruises flotta består av två exklusiva fartyg: Azamara Journey och Azamara Quest. De redan stiliga fartygen renoverades i början av 2016 och fick en modernare inredning. Man tog hänsyn till kundernas idéer vid renoveringen och atmosfären ombord är nu inspirerad av de fyra elementen i naturen.

 

Den lite mindre storleken möjliggör för fartygen att besöka mindre hamnstäder. Detta innebär också att det går snabbare och smidigare att ta sig från hamnarna till städernas centrum. 

 

Personlig service

I priset på en kryssning med Azamara Club Cruises ingår ett brett utbud av olika tjänster, såsom måltider, drycker, serviceavgifter och ett utmärkt utflyktsprogram. Den vänliga och serviceinriktade personalen ger en personlig service och kommer t o m ihåg vad du heter och känner till dina önskemål. Den personliga servicen skapar en trivsam atmosfär ombord.

Azamara Journey

Azamara Club Cruises är ett femstjärnigt kryssningsvarumärke. Fartygen är förhållandevis små, med passagerarkapacitet på 690 personer. Tack vare den lilla storleken har fartygen tillgång till ett antal mindre hamnar som Marseille, Amalfi och hjärtat av Bangkok. De 390 besättningsmedlemmarna tar väl hand om passagerarna ombord. Rederiets båda fartyg renoverades fullständigt under våren 2016.

Läs mer »

Byggnadsår: 2000

Renoverat: 2016

Längd: 180 m

Bruttotonnage: 30 277 t

Passagerare: 690

Personal: 408


Azamara Quest

Azamara Club Cruises är ett femstjärnigt kryssningsvarumärke. Fartygen är förhållandevis små, med passagerarkapacitet på 690 personer. Tack vare den lilla storleken har fartygen tillgång till ett antal mindre hamnar som Marseille, Amalfi och hjärtat av Bangkok. De 390 besättningsmedlemmarna tar väl hand om passagerarna ombord. Rederiets båda fartyg renoverades fullständigt under våren 2016.

Läs mer »

Byggnadsår: 2000

Renoverat: 2016

Längd: 180 m

Bruttotonnage: 30 277 t

Passagerare: 690

Personal: 408Planerar du din första kryssning med Azamara? Här hittar du svaren på många av de frågor som säkert har om kryssningarna. Om du fortfarande undrar över någonting så hjälper vår kundtjänst dig gärna.


Azamara Club Cruises lojalitetsprogram heter Le Club Voyage. Som medlem i programmet får du utmärkta rabatter och förmåner enligt en stege med fem olika nivåer, var och en med sina förmåner. 


Dessa särskilda resevillkor gäller kryssningar med RCL Cruises Ltd (Azamara Club Cruises) förmedlade av Kryssningscenter.